Vorbe de fumoar – 21.12.2020 – Ionut Matei paradeste la ICCJ, sora la PICCJ

Scris de: L.J.

21.12.2020 17:52
Vizualizari: 5162

* Se da o lupta acerba pentru suprematia financiara. De fapt, pentru controlul asupra noii lumi financiare. Atentie, vorbim despre cifre ametitoare, de ordinul sutelor de miliarde de dolari. Despre ce este vorba puteti afla dand click aici.


* Si-au impartit bine rolurile judecatorul Ionut Matei de la Inalta Curte si sora sa Daniela Matei, procuroare la PICCJ. Ati vazut deja ca Ionut Matei a ridicat intreaga avocatura dupa ce, alaturi de colegele sale Florentina Dragomir si Alina Ioana Ilie, a dispus abominabila condamnare a avocatului Robert Rosu pentru simplul motiv ca acesta si-a facut profesia. In timp ce Ionut Matei se gandea la executiile din dosarul “Ferma Baneasa”, sora sa Daniela Matei se ocupa de zor de fostul presedinte al Senatului Calin Popescu Tariceanu. Caci auzim ca sora lui Ionut Matei ar fi cea care l-a trimis in judecata pe Tariceanu in aberantul dosar in care acesta este acuzat de un presupus abuz in serviciu si o presupusa complicitate la uzurparea de calitati oficiale, intrucat ar fi mentinut in functie un senator incompatibil. Va dati seama ce discutie interesanta o sa aiba cei doi la masa de Craciun?


* Avocatii care sunt revoltati de abuzul comis impotriva colegului lor Robert Rosu sa isi arunce ochii pe pagina de Facebook a judecatoarei Alina Mihaela Nita, fosta Palancanu, de la Tribunalul Neamt. Sa citeasca si ei cat de elegant ii persifleaza aceasta (vezi facsimil). Cel putin in cheia asta am citit noi postarea acestei judecatoare, despre care banuim ca nu prea are la suflet avocatii. Bine, nici nu ar avea cum sa fie altfel atat timp cat aceasta Alina Mihaela Nita este tovarasa cu un alt mare “iubitor de avocati”, care raspunde la numele de Bogdan Mateescu, “Bobita Matilet” sau “judecatorul Savarina”.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower CupidOn date 21 December 2020 18:39 +11

Da' de unde, bre, așa imbolduri înălțătoare la grefiera botșăneană, ajunsă mare MILFă al Neamț? Aia s-o folosit de treptele CCAB ca de un catwalk pe care să arate iea cât e de pisi. Consecința? Un catman a remarcat-o pe pisi și astfel pussy-cat a devenit din palancanu - niță. (adicătelea mâța-i aceeași numai că și-a schimbat cotoiul). Ce atâtea zorzoane idealiste pe marginea unei expuneri hormonale! Vrăjeală de doi bani cu feline judiciare aflate la perioada de rut!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii