Vorbe de fumoar – 22.01.2021 – Urmasul lui Nicu Bologa vrea sa conduca o „unitate de elita” a DNA

Scris de: L.J.

22.01.2021 18:49
Vizualizari: 3594

* Unuia dintre groparii dosarului Revolutiei – procuror militar in Parchetul General – i-a ramas mica functia de conducere pe care o ocupa, asa ca vrea acum un ciolan mai mare. Unde solicita el acum sa fie delegat si ce alte vedete ale procuraturii mai dau navala peste CSM tot cu solicitari de sefie aflati dand click aici.


* In ciuda faptului ca guvernele lumii se intrec sa le faca ochi dulci populatiei, promitand ca vaccinarea nu va fi obligatorie, realitatea le contrazice flagrant. Nu de alta, dar atat autoritatile, cat si o serie de mari companii au inceput sa discrimineze persoanele care nu vor sa-si injecteze substantele insuficient testate, dar deja lansate pe piata si promovate drept vaccinuri sigure impotriva COVID-19. Lumea Banilor a facut un inventar al celor mai revoltatoare practici de ghetoizare a nevaccinatilor, asa ca mai multe detalii puteti citi facand click aici.


* L-am mentionat in prima vorba pe procurorul militar care si-a pus semnatura pe una dintre ordonantele de clasare a dosarului Revolutiei din 1989. Ei bine, in aceeasi sedinta, Sectia pentru procurori va analiza o cerere de delegare formulata de catre Bogdan Sergiu Chis, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, institutie condusa intre 2013 si 2019 de catre actualul sef al DNA, procurorul Crin Nicu Bologa, cunoscut si ca „Buna dimineata, votca taie greata”. Mai exact, Sergiu Chis cere de la „Sindicat” delegarea intr-o functie la conducerea... tineti-va bine!... DNA Oradea! Da, ati citit bine: Chis doreste nici mai mult, nici mai putin decat sa conduca unitatea de parchet care i-a propulsat in istorie pe ilustrii Ciprian Man, Cristian Ardelean si Adrian Valentin Muntean. Oricum: nu va grabiti sa va scandalizati ca astfel Bogdan Chis ar urma sa patrunda in DNA pe usa din spate, fara concurs – omul a mai activat ca procuror de executie la DNA Timisoara, dupa ce fusese admis la examenul de intrare in parchetul anticoruptie.

In caz ca va suna cunoscut numele lui Sergiu Chis, va amintim ca el s-a dus impreuna cu Romulus „Dandy” Varga si cu alti procurori intr-o vizita in Rusia, despre care Parchetul General nu s-a obosit sa emita vreun comunicat. Ca un facut, vizita s-a nimerit taman in ziua in care se comemora moartea lui Stalin (click aici pentru a citi).


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii