Vorbe de fumoar – 22.04.2021 – Fortele noi de la Inalta Curte, in toata splendoarea lor

Scris de: L.J.

22.04.2021 19:08
Vizualizari: 6450

* A iesit autoarea dumei "fereasca Dumnezeu sa te trezesti mort" si a grait: "Pensiile trebuie reevaluate". Care sunt pensiile luate la ochi si de cand se intampla acest lucru, faceti click aici pentru a citi.* Dupa ce s-au batut cu pumnii in piept ca iau toti banii din PNRR si modernizeaza ei Romania cum nu s-a modernizat in ultimii 30 de ani, dibacii de la Guvern s-au lovit de tocul de sus al usii. Proiectele depuse pentru PNRR, care oricum depasesc cu mult suma alocata, nu sunt bine facute si exista riscul sa nu se aloce importante sume de bani pentru ele. Desigur, daca vor fi finalizate pana in 2026 cum prevede PNRR. Ce domeniul este in pericol, aflati facand click aici.* Asta-i tare! Cami cica i-ar fi cerut lui Calin sa ii faciliteze obtinerea unui pasaport de serviciu la care nu ar fi avut dreptul, potrivit legii. Totul s-ar fi intamplat in urma cu doar cateva luni. Cum s-a ajuns la aceste rugaminti si de ce avea Cami nevoie de un pasaport de serviciu, dezvaluie Grupul.ro.

 


* Dupa amanari, interviuri cu usile inchise si, din ce auzim si niste vorbe plimbate de colo-colo, s-a finalizat si concursul de promovare la Inalta Curte. Doi, cate doi, cu exceptia SCAF unde au fost admisi 5 candidati – printre care si celebra Alina Ghica, fosta membra CSM al carei nume este strans legat de o erata – judecatorii veniti de la Curtile de apel isi fac loc in instanta suprema. Nu ca n-am fi stiut, dar vazand infierarile si patosul din acest an, precum si diferentele de atitudini si comportamente fata de candidati, la Inalta nu promoveaza oricine. Si in niciun caz cei mai buni. Dovada s-a vazut la penal, dar si la Contencios! Fara alte vorbe care oricum nu isi mai au locul, prezentam lista castigatorilor titlului de judecatori supremi, cu mentiunea ca ne e clar ca Inalta Curte se transforma din visul judecatorilor in cosmar. Cei care isi fac loc acum poate ne vor da dreptate cand vor vedea ce e si acolo... Altminteri, succes in activitate si sa nu uite ca si judecatorii ajung la judecata !
Nota:Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# CARCOTAS date 22 April 2021 20:31 +1

Ce pierdere pentru astralul maro al Justitie, dl. procuror dicu!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii