Vorbe de fumoar – 22.05.2020 – Iohannis a inrosit termometrul. CSM se duce la facultate

Scris de: L.J.

22.05.2020 15:34
Vizualizari: 5678

 

* O vedeta in devenire paseste spre DNA pentru a ocupa o functie de conducere importanta. Este vorba despre fratele unei foste ministrese care isi pregateste terenul pentru a fi pus sef la Sectia pentru combaterea infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din DNA. Despre cine este vorba, aflati facand click aici.* Am auzit una tare rau de tot! Cea mai ghinionista sefa CSM, in persoana judecatoarei Nicoleta Tint, care nu s-a putut face remarcata pe mandatul sau din cauza COVID-ului, vrea sa faca un triplu tulup ca sa isi consacre mandatul: Tint vrea sa mute sedintele de Plen ale Consiliului in Aula Magna a Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti. Ca deh, mai mult loc, mai multa importanta, alt nivel, alte energii, dar si distantare sociala din belsug. Ideea nastrusnica a sefei CSM este deja comentata pe holurile facultatii. Cica nu va mai dura mult pana cand dorinta lui Tint de a prezida Plenul CSM din Aula Facultatii de Drept va fi indeplinita. Stati cu ochii pe CSM, ca in curand ne face Nicole o supriza.
* Cuvantul termoscanare si cifra 37,3 nu reprezinta pentru toata lumea o teroare. Pentru unii teroarea adevarata, atat in vremea COVID-19, cat si in vremuri de pace, are trei litere, consoane, dar se pronunta prelung, cu vocale, cu accent, si cu nerv: PeeeSeeeDeee. Atat de importante sunt aceste trei litere incat, si atunci cand este pus in fata unui aparat de termoscanare, tot PeeeSeeeDeee apare. Colajul de mai jos este, desigur, o gluma, insa arata, credem noi, ce conteaza, mai presus de COVID-19 si de efectele pandemiei, pentru al' mai mare om in stat (foto).

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# X date 22 May 2020 19:42 +7

Ce tare! Ajunge și Mihai Magiun (pruna) mare șef la dna. Vai de mama ei de procuratura! Asta mai lipsea. Nu a fost suficient cu sora_a la MJ. Sa _i adune PNL ul pe toți. Numai unul și unul. Scutea, Pruna, Predoiu, Titian, numai vedete. Adevărații magistrați sunt marginalizați. PNL ul nu are nevoie de profesioniști, are nevoie de slugi. Elena Udrea este mai cinstita și mai omenoasa decât toată aceasta adunătură ce își zice liberali. Este frumoasa și asta o deranjează pe Scutea, pe Kovesi, sunt frustrate și atunci din prostie și răutate se răzbuna pe ea. Ele vor rămâne tot urate orice ar face. Răutatea le face și mai urate. Vai de capul lor! Sa se ducă dracului mai repede PNL ul asta ca au nenorocit aceasta tara. Toți sunt plini de goma și prostie. Ar fi bine sa îl ia și pe nefericitul ala de la Cotroceni ca și asa nu știe ce cauta acolo.

# DODI date 22 May 2020 19:43 +8

Să fim realiști: la ciolaniSS nu se poate vorbi de minte ci de lipsa ei. Eventual se poate vorbi cel mult de o cutie craniană ermetică la bunul simț, la profesionalism sau la patriotrism. Acest alogen este imun la orice simțământ uman. Este un BOU care vede roșu în fața ochilor (când aude sau i se pare că aude de PSD), care nu vede și nu aude durerile românilor și care reacționează prompt doar la doleanțele fuhrerului cu fustă Merkel.

# un oarecare date 23 May 2020 02:42 +1

De ce nu ar apărea pe fruntea aceluia ceva de genul: „FURHER”, evident cu acea vocală cu acele puncte deasupra...

# Edelweiss - Ivory Tower Reader date 23 May 2020 03:32 +8

”Porcul Snowball și marota „pesede - pesede - beee-heee-heee-seee-deee” :-? Nu știu de ce dar am impresia că leitmotivul ăsta cu „pesede – pesede – beee-heee-heee-seee-deee” este inspirat tot din „Ferma Animalelor” a lui Orwell. Situându-l pe Plăvannis von Sparanghel în postura porcului Napoleon, automat rolul porcului Snowball este atribuit pesedeului. Și ăla era vinovatul de serviciu pentru toate relele din fermă, era așa un fel de fantoșă agitată propagandistic în fața… animalelor nătânge și credule, acuzat fiind de toate năzdrăvăniile. Dar ce e mai simpatic că aidoma lui Snowball și pesedeul este acuzat ÎN LIPSĂ. În contumacie. Cum nimeni nu știa pe unde-i Snowball, la fel și acum nimeni nu poate spune cu certitudine…. cam pe unde-i pesedeul.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii