Vorbe de fumoar – 22.06.2021 – Iohannis pentru noi este Ceausescu 2 (Galerie foto)

Scris de: L.J.

22.06.2021 18:01
Vizualizari: 4728

* Faptul ca regimul din China este o dictatura o stie toata lumea. Totusi, de data aceasta, Beijingul a dus aberatia tiraniei pe culmi nebanuite, intrand cu bocancii intr-un nou domeniu. Click aici ca sa va luati cu mainile de cap!


* Statul le promite o „opera de arta” soferilor care trec muntii. Chiar aceasta este sintagma folosita. In ce stadiu se afla acum aceasta „opera de arta” puteti vedea singuri facand click aici.


* Presedintele Klaus Iohannis... Ne scuzati: mult-iubitul si stimatul presedinte Klaus Iohannis... De ce ati tresarit? Doar asa putem incepe o vorba de fumoar precum cea de fata. Ce credeti ca au facut PNL-istii din organizatia oraseneasca Odobesti (judetul Vrancea)? Si-au pus pe perete fotografia tatucului Werner. Ba chiar au si afisat-o pe Facebook, sa-i vada lumea cat de zelosi sunt. Te pomenesti ca in 2025 vor declara perioada 2014-2024 drept „deceniul maretelor impliniri”, iar pe placutele de intrare si iesire din Sibiu va sta scris: „vatra de istorie romaneasca”, asa cum era catalogata pe vremuri comuna Scornicesti.

Va aratam mai jos cateva imagini. Click aici ca sa va delectati cu intreaga galerie foto!

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# VIKY date 22 June 2021 18:52 +111

Penibili până la voma. Tabloul trebuie expus în sectorul unu alaturi de șobolani. Acolo se potrivește.

# maxtor date 23 June 2021 00:38 +19

e si ăsta intr-o ureche.....(invatzatoarea refuza sa-l omoare pe prostu clasei pentru ca "-il platesc de bun!").

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii