Vorbe de fumoar – 22.07.2020 – Vasilica Filmare Mica

Scris de: L.J.

22.07.2020 18:27
Vizualizari: 5082

* Avem noi vesti despre un procuror despre care Luju a scris in 2018 intrucat ceruse o condamnare in baza infamului Protocol PICCJ-SRI din 2009 si care (oricat ar parea de ilar) l-a acuzat de „impartialitate” pe unul dintre judecatorii care pronuntasera achitare. Cum se numeste procurorul si cu ce functie a fost el caftanit aflati cu un click aici.


* Se vede treaba ca presedintele Klaus Iohannis a produs o noua gargara cand s-a laudat ca a obtinut el de la UE 79,9 miliarde de euro pentru Romania. Lucrurile nu stau deloc atat de roz precum le prezinta Werner, iar niste specialisti in economie arata pas cu pas de ce Klaus s-a laudat aiurea-n tramvai. Dar mai bine faceti click aici ca sa cititi singuri.


* Judecatorul Vasilica-Cristi Danilet, de la Tribunalul Cluj, a ajuns vedeta si pe TikTok. In ultima saptamana, magistratul a postat pe reteaua sociala doua filmulete in care isi dovedeste pasiunea atat pentru sport, cat si pentru muzica. Nu, nu canta din gura (de data aceasta, timpanele ne sunt in siguranta), ci pune imnul Romaniei la o cutiuta muzicala. Iar in celalalt filmulet face o miscare cu piciorul precum Chuck Norris in filmele de bataie („roundhouse kick”). Inainte sa va prezentam cele doua clipuri, ne incearca totusi o mirare: la cat de mare vedeta nationala este Vasilica, ne-am fi asteptat la mai multe minute de maiestrie vizuala. Deci haideti sa facem galerie pentru Danilet, ca sa-si continue numerele de talent si chiar sa le faca mai lungi!

 

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Jean Valjean date 22 July 2020 22:23 +12

Aghiuta handicapat. Vai vai vai .... aceste secvente ne doare la inteligentul decazut in hazna. Vai vai vai daca n ai creieri sa i dai... inca un avant in hazna. Si cant te gandesti ca acest individ care nu e in deplinatatea facultatilor mintale judeca pe altii. Ce tragedii. Uitati va la fata lui denaturata si pariati daca voi credeti ca asta are tote tiglele pe casa si boii in grajd. Grav. Ffff grav.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii