Vorbe de fumoar – 22.09.2020 – Andreaua o sa mai verse o lacrima

Scris de: L.J.

22.09.2020 19:00
Vizualizari: 3712

* O procuroare a fost scoasa bine-mersi la pensie, in ciuda dosarelor disciplinare deschise de catre Inspectia Judiciara impotriva ei. Cum a fost posibil si de ce cazul sau a ajuns pe masa presedintelui Klaus Iohannis aflati dand click aici.


* Credeati ca s-a incheiat distractia cu salvatorul national Nicusor Dan? Ei, as! De data aceasta, USR-istul este acuzat ca a blocat un mare proiect de infrastructura din Bucuresti. Dar mai multe cititi cu un click aici.


* Un foarte cunoscut om politic isi prezinta proiectul pentru Bucuresti, axat pe sase directii vitale. Cine este el si ce propune cititi facand click aici.


* Va spuneam acum cateva ore ca viteaza judecatoare CSM Andrea Chis se napusteste din nou asupra presedintei UNJR Dana Girbovan, depunand plangere prealabila impotriva hotararii prin care Sectia pentru judecatori din CSM i-a aparat Danei Girbovan reputatia profesionala in fata unui fake news colportat de Chis (click aici pentru a citi). Ei bine, acum aceeasi Andrea Chis risca sa-si ia un flit cat ea de mare, in conditiile in care Comisia nr. 1 pentru judecatori din Consiliul Superior al Magistraturii propune respingerea ca tardiva a plangerii prealabile (vezi facsimil – punctul 4). Noi insa ne asteptam ca Andrea Chis sa faca ditamai circul joi, 24 septembrie 2020 (in proxima sedinta a Sectiei pentru judecatori), dandu-se de ceasul mortii fata de propunerea comisiei. Deci va sfatuim sa va puneti deoparte chipsuri, alune si bere.

 
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# Curtea de Apel Cluj date 22 September 2020 20:10 +7

Madam Chiș,membru Csm,profesor universitar,motociclișta, iubitoare de pomi,nu cunoaște termenele?jenant

# DODI date 22 September 2020 20:15 +15

Hai să traducem pe românește: tardiv înseamnă întârziat. O urăște de moarte de Doamna Gârbovan pentru că neuronului chiș nu poate, oricât s-ar strofoca, să ajungă la nivelul de profesionalism al doamnei Gârbovan. Și dacă Chiș este mică (la nivel de caracter, pregătire profesională și... nume) vrea să ajungă mare ca tupeu, nesimțire și pupincurism. Ceea ce, trebuie să recunoaștem, până acum i-a reușit. Dar sperăm să i se înfunde!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii