Vorbe de fumoar – 23.03.2020 – Coronavirusul – mana cereasca pentru un fost SRI-ist

Scris de: L.J.

23.03.2020 17:23
Vizualizari: 5592

* Consiliul Superior al Magistraturii are grija de noi: stie ca stam in izolare, asa ca s-a gandit sa ne ofere un motiv de distractie. Mai precis, a pus pe ordinea de zi doua cereri formulate de catre vestita judecatoare suspendata Camelia Bogdan, de la Curtea de Apel Bucuresti. Cand va avea loc Plenul CSM si ce solicita Cameluta puteti afla facand click aici.


* Vai, dar ce avem noi aici? Cine credeti ca a pus mana pe un contract barosan, privind importul unor teste de coronavirus din Coreea de Sud, pe care trebuie sa le distribuie catre 20 de mari spitale din Romania? Chiar SC Praxis Medica SRL (CUI: 14530570), avandu-i ca asociati pe sotii Cristina si Cristian Hristodorescu. Acesta din urma este chiar un fost ofiter de la SRI Iasi, dupa cum sustine publicatia locala 7iasi.ro. Mai, mai, mai, cum s-a nimerit coincidenta... Contractul – ce valoreaza echivalentul a 66,6 milioane de lei – a fost semnat cu corporatia sud-coreeana Bioneer. In caz ca v-ati amintit brusc de Hexi Pharma si vreti sa aflati mai multe detalii despre cazul de fata, cititi mai multe aici.


* „A fost ne-vo-ie sa moa-ra oa-meni”... Binecunoscuta si lugubra silabisire de acum 4 ani si jumatate vine in total contrast cu aerul de „Iata, vine-un sol de pace c-o naframa-n varf de bat” pe care si-l ia acum presedintele Klaus Iohannis, criticandu-i pe cei care incearca sa castige capital politic intr-o situatie de criza precum cea prezenta. Ipocrizia prezidentiala a fost taxata ca atare luni, 23 martie 2020, de catre deputatul PSD Liviu Plesoianu, care a postat pe Facebook un colaj video cu declaratiile in oglinda ale lui Werner din 2015 si din 2020 (mai precis, tot de luni, cand Klaus a iesit la televizor si a facut apel la unitate).


Iata comentariul lui Plesoianu (gasiti aici colajul cu Iohannis):


Iohannis - Definitia IPOCRIZIEI intr-un fragment VIDEO de 60 de secunde

Definitia IPOCRIZIEI intr-un fragment VIDEO de 60 de secunde:


Iohannis, 2015: "A fost nevoie... sa moara oameni"

Iohannis, 2020: "A incerca sa castigi capital politic in aceste clipe..."

Iohannis, 2015: "...ca aceasta demisie sa se produca!"

Iohannis, 2020: "...denota un CINISM INFIORATOR!"

Iohannis, 2015: "Tarziu, foarte tarziu, Guvernul a demisionat!"

Iohannis, 2020: "...si o lipsa de responsabilitate de neimaginat!"


Iohannis, 2015: "A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca!"

Iohannis, 2020: "E reprobabil sa folosesti criza in batalia electorala!"

Iohannis, 2015: "Tarziu, foarte tarziu, Guvernul a demisionat!"

Iohannis, 2020: "Nu este momentul rafuielilor politice!"”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 23 March 2020 19:02 +9

Porcul tot******rămâne chiar dacă, momentan, îmbracă haine scumpe de președinte și dând cu cărămida în piept mimează îngrijorarea de dragul românilor. Cabotinul! Cel puțin bețivul de hăhăilă avea mai mult talent și umor. Despre ciolanis poți spune că certamente nu are nici măcar umor negru. El mimează un rictus ca să-și ascundă ura viscerală față de români, față de românii cu copii și, în general, față de toți cei care nu i se așează la fesele lui dolofane de pupincurist poPULAr european.

# VIKY date 23 March 2020 20:25 +9

Numai pleava societati nu constientizeaza cine este acest hitlerist perfid.

# De la generalul Ciuca citire date 23 March 2020 20:59 +3

"Trebuie să ne protejăm nu neapărat pe noi ca indivizi, ci societatea, pe toți cei din jurul nostru"....deci renuntarea la identitatea personala. Poate asta te-a invatat armata pe tine, dar noi suntem civili! inca. :-x

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii