Vorbe de fumoar – 23.04.2020 – Bau-baul Iohannis (Video)

Scris de: L.J.

23.04.2020 18:20
Vizualizari: 5835

* Tineti minte ca in repetate randuri noi, cei de la Lumea Justitiei, am facut apel la acordarea unei mai mari atentii sanatatii mintale a judecatorilor si procurorilor, avand in vedere vestile tragice care vin din zona magistratilor. Ei bine, vestea buna este ca o importanta instanta din Romania a inceput deja sa faca pasi promitatori in acest sens. Speram ca exemplul acestei instante sa ajunga pana la urechile parlamentarilor, care sa intreprinda ceva chiar mai trainic – respectiv sa schimbe legislatia. Dar mai multe detalii aflati cu un click aici.


* Ramanand in zona instantelor, va spunem ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat joi, 23 aprilie 2020, ca isi va sacrifica o luna de vacanta judecatoreasca pentru ca sa recupereze judecarea cauzelor suspendate pe durata starii de urgenta. Foarte frumos din partea judecatorilor supremi. Asteptam asemenea vesti si de la alte instante.


Iata comunicatul ICCJ:


Colegiul de conducere al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in urma analizarii activitatii instantei pentru perioada 16.03.2020 – 16.04.2020, a hotarat, ca si in luna iulie instanta sa isi continue activitatea de judecata in regim normal, acordandu-se prioritate solutionarii cauzelor suspendate in baza primului decret de instituire a starii de urgenta”.


* Sa vedeti coincidenta naibii ce se ascunde in spatele demiterii lui Adrian Streinu-Cercel de la sefia comisiei anti-COVID din Ministerul Sanatatii (demitere dispusa chiar de catre ministrul Nelu Tataru)! Deputatul PSD Liviu Plesoianu trateaza problema patimas, dar noi ne permitem sa fim detasati, avand in vedere ca n-avem niciun motiv sa ne facem icoane din fotografia lui Cercel, din cauza aberantelor masuri propuse de catre acesta in combaterea coronavirusului. Masuri care, dupa cum vedem, au ca efect inclusiv azvarlirea Romaniei in criza economica.

Dar sa revenim: Plesoianu aminteste doua lucruri dure intr-o postare pe Facebook:

1. faptul ca propunerea lui Streinu-Cercel privind inchiderea cu forta a batranilor in centre de carantina a fost asumata inclusiv de Tataru (cel care acum se face ca ploua);

2. (si cel mai grav) faptul ca profesorul Adrian Streinu-Cercel a denuntat public exportul de muncitori romani in focare de infectie cu COVID-19. Absolut intamplator, 12 zile mai tarziu, a cazut ghilotina, iar onor. dom' ministru l-a mazilit pe medic.


Iata comentariul lui Liviu Plesoianu:


Tataru-cel-ABJECT l-a dat afara pe Streinu-Cercel pentru ceea ce spunea, acum 7 ZILE, chiar Tataru-cel-ABJECT!

Tataru-cel-ABJECT, 16 aprilie:

JURNALIST: "V-ati gandit la carantinarea TUTUROR persoanelor peste 65 de ani?"

TATARU-cel-ABJECT: "Ne-am gandit efectiv si la niste metode sa ii ducem intr-un hotel, sa-i ducem intr-o camera cu tot confortul!"

JURNALIST: "Presupun ca sunt si foarte putine spatii ca sa puneti TOTI VARSTNICII..."

TATARU-cel-ABJECT: "E stare de urgenta... spatiile le vom gasi, in hoteluri, rechizitionate sau nu, contra cost sau nu..."

Tataru-cel-ABJECT, 23 aprilie:

"Domnul prof. Streniu-Cercel era membru al Comisiei speciale anti-COVID. Era chiar presedinte. Noi avem discutii, sunt propuneri, chiar si aceasta propunere, dar nu am putut sa fiu de acord cu dansul. (...) Decizia a fost de a-l demite din functia de presedinte al Comisiei. I-am comunicat si dumnealui acest lucru. Nu mai face parte din Comisie si nu mai e nici presedinte."

Cu ce i-a deranjat, de fapt, STREINU-CERCEL, pe 11 aprilie:

"Am propus inca din februarie inchiderea granitelor! ...NU s-a intamplat! Iar eu constat CU STUPOARE ca dam muncitori la export, ii trimitem in ZONE CU FOCARE! UNDE este protectia pentru cetateanul roman? Ma intreb si eu, ca medic..."


* Nu vrem sa va lasam cu un gust amar, asa ca va aratam cum se sperie o pisica atunci cand se pomeneste cu presedintele Klaus Iohannis pe un coscogeamite ecran de televizor, cu ditamai masca pe mufarina. Clipul a fost publicat de pagina de Facebook „Spune si TU NU #rezist”:

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# un mizantrop date 24 April 2020 00:24 +5

Pisicile sunt prea destepte sa-l suporte pe Iohanis...filmuletul prezinta faza a doua, Iohanis cu masca, mai greu de recunoscut...daca era cu mecla in fundul gol, pisica nici nu se uita spre ecran...ca-l stie...Pe bune, credeti ca-l suporta vreun animal pe insailatul asta, care nu pare compatibil cu viata (altora)?! In legatura cu demiterea lui Strainu-Cercel...rasfatatul Big Pharma si sponsorizatul Roshe...mi se pare abominabil sa aplici un plan, sa-l storci si sa-l exacerbezi dincolo de uman, apoi, cand se prinde Tariceanu ca vrei sa-l extinzi inca trei luni, pentru a incarcera electoratul ostil, sa-l demiti pe ala care ti-a dat motivatia stiintifica de instaurare a terorii pe care-ti bazezi guvernarea...Apoi, Strainu si Arafat trebuie sa dispara si pentru ca, e clar, crapa fierea-n mascat ca astia au mai multe procente decat el si ca-i apreciaza lumea...mai e si ura contopistilor cu facultate de medicina pe practicieni si interesele securiste in privatizarea sanatatii...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii