Vorbe de fumoar – 23.06.2020 – Denuntatorul USR loveste din nou

Scris de: L.J.

23.06.2020 17:09
Vizualizari: 4589

* Ati vazut deja stirea ca directorul Unifarm, Adrian Ionel, a fost pus sub control judiciar de catre DNA pentru o presupusa mita de 760.000 de euro luata pentru o achizitie de masti si de combinezoane neconforme. Interesant este insa numele denuntatorului: nimeni altul decat deputatul USR Emanuel Ungureanu, asa cum acesta s-a laudat, cel care i-a turnat si pe medicii Mircea Beuran (la DNA) si Mihai Lucan (la DIICOT) – tot pentru pretinse fapte de luare de mita. Ce sa zicem... Probabil ca absolut dezinteresat urla anticoruptia in Ungureanu, de s-a gandit sa porneasca el cruciada impotriva unuia si a altuia din sistem. Asteptam cu maxim interes sa vedem cum se vor finaliza dosarele de coruptie pornite de la denunturile lui.


* Tineti minte cum in urma cu un an primarul Mihai Chirica devenea vedeta nationala dupa ce a trecut in declaratia de avere o casa de 250.000 de euro pe numele fiului in varsta de un an? Stati linistiti: nici DNA, nici ANI n-au tresarit. Intre timp, edilul a mai facut o scamatorie, atribuind, prin achizitie directa, trei contracte catre firma SC Anthem STP SRL (CUI: 22363791), detinuta de familia lui Vlad Ghizdovat, consilier local in Iasi din partea PNL, partid in care Chirica a intrat la inceputul lunii martie. Dar asta nu e nimic. Bomboana de pe coliva abia acum vine: contractele – avand ca obiect servicii de arhitectura – au fost atribuite in intervale de timp variind intre 6 si 9 minute. Povestea este chiar mai de infarct decat atat si o puteti citi integral pe ReporterIS.ro.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# un mizantrop date 23 June 2020 20:16 +16

Daca tot s-a reactivat frasuiala turnatorilor, dupa ce CNSAS a stat cu curul pe dosarele lor trei decenii, eu zic sa se puna in miscare procesul turnatorului roman, de ieri si de azi...e o actiune de catharsis, absolut necesara si tot il avem pe brancardier la indemana, e caz scoala - cine sunt turnatorii, ce fac si ce vor ei, dar, mai ales in folosul cui?! - ca sunt astia micii, u(t)seristii de azi, care nu prea au comunicare cu parintii, ori bunicii imbogatiti si "elitizati" de sovietul suprem si poate vor si ei sa stie cum a ajuns un popor cu frica de Dumnezeu si cultul muncii sa fie ingenuncheat de cele mai intunecate forte...Se poate disjunge din dosarul mare si niste aripi (liberale, ori libertine) privind demonicul mecanism de transformare a victimei in calau, ca, totusi, fenomenul Pitesti a invins, il vedem zilnic, viata noastra politica e bazata pe el, "justitea" e cladita la Pitesti si e alimentata de sindromul Stocholm...e caz de analizat in marile universitati ale lumii...

# Obs date 24 June 2020 16:57 +3

Oare nimeni nu se intreaba si sa verifice in ce conditii tot sesizeaza acest deputat, DNA ?! O fi patruns de inalte sentimente patriotice, o fi santajat cu ceva, o fi un ,,mare caracter"?! Prea le stie pe toate ! Informator nu poate fi. Astia trebuie sa stea in umbra.

# un mizantrop date 25 June 2020 02:01 0

@Obs: E de notorietate - Ungureanu, fost brancardier la spitalul profesorului Lucan (pe care l-a denuntat, pe baza barfelor de la nivelul lui "profesional"), are calitatea (!) de "colaborator cu acte al DIICOT", adica DIICOT are liste de turnatori angajati (si platiti!) sa faca denunturi...bine, ei se mai numesc si "avertizori de integritate", adica turnatori de rit salbatic...Eu ma tot intreb cine verifica integritatea "avertizorilor"?! Somnul Constitutiei naste monstri (si) institutionali

# escu date 25 June 2020 10:40 0

Ungureanu. denunțătorul de serviciu, un neica nimeni, ar trebui verificat un pic asupra integrității sale morale. Omul acesta, se vede are grave probleme, vizibile chiar atunci când vorbește în unele emisiuni TV. Pare obsedat de valorile acestei nații, văzând acolo numai infractori. Când Barna a fost băgat la înghesuială de DNA (chiar, ce se mai aude de cazul acestuia?) nu au gângurit nimic, ba au dat vina, ghici pe cine? PSD, el este vinovatul de serviciu pentru toate neregulile de pe pământ, începând de la alungarea lui Adam și a Evei din rai, până în ziua de azi, cănd COVID-19 bântuie omenire.

# Gery date 26 June 2020 01:11 -1

Discutiile despre informatori,sunt cu dus si intors.Sa luam o ,ipoteza de lucru':Un cetatean roman,aflat intr-o pozitie sociala respectabila(deci nu bate la ochi),cu "deschidere" la informatii clasificate,este abordat ,finut,in mod profesionist' de un grup ostil politicii tarii.Scopul oricarui grup ostil,este scaderea capacitatii de aparare prin atacuri informatice,subminarea financiara si inducerea nesigurantei prin operatiuni psihologice.Profesionistii informatiilor(cei loiali,binenteles) trebuie sa dejoace aceste atacuri.In acest scop,ei au nevoie de date de pe ,teren'.Adica informatori care sa-i tina la curent cu diferite evenimente.Nu pot fi ei personal peste tot,deoarece rivalii ii pot recunoaste."Nasometrul" este cel mai bun detector in astfel de cazuri.Motivul este simplu: pregatirea speciala de care beneficiaza,este cvasi-identic pentru ,activitatea de baza'.Difera doar "modus operandi" specific scolii.Pe cand un informator,actioneaza atipic.Face greseli,unii se mai si lauda.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii