Vorbe de fumoar – 23.08.2020 – DNA, cu ochii pe Guvern

Scris de: L.J.

23.08.2020 15:00
Vizualizari: 4039

* O procuroare celebra din DNA se cere plecata. Plecata din DNA, nu din magistratura. Click aici ca sa aflati despre cine este vorba.

 


* Hai ca dupa combinatiile la nivel global cu masti si dezinfectanti, baietii destepti au facut urmatorul pas. Dau drumul la afaceri cu vaccinul anti-Covid. Deja planul de afaceri a fost facut, comenzile au fost date, iar unii au obtinut chiar si imunitate in caz ca vor livra vaccin ce va nenoroci oamenii. Dar mai multe cititi aici.


 

* Le dam un pont procurorilor DNA. Un pont care ne-a venit si nou din zona politica. Asadar: parchetul anticoruptie ar trebui sa stea in perioada urmatoare cu ochii pe Guvernul Orban. Lumea vorbeste ca, disperati ca motiunea de cenuzra ar putea trece si ca vor fi alungati de la guvernare, diversi ministri ai Cabinetului PNL vor incepe sa isi achite datoriile catre clientela politica. Cica se asteapta sa curga in valuri contractele pentru sponsorii liderilor PNL, precum si Ordonantele de Urgenta, Ordonantele simple si Hotararile de Guvern, toate cu dedicatie. Desigur, noi nu ne punem prea mari baze in DNA. Evident ca procurorii vor vedea combinatiile, insa dosarele vor fi tinute la sertar pana cand va fi momentul oportun din punct de vedere politic sa fie lansate pe piata.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii