Vorbe de fumoar – 23.11.2020 – Bobita s-a smucit degeaba. Dana Girbovan, sefa peste CA Cluj

Scris de: L.J.

23.11.2020 18:11
Vizualizari: 4077

* Sunteti jucatori de poker sau cunoasteti vreun impatimit? Foarte bine – articolul de mai jos este pentru dumneavoastra. Caci domeniul a cunoscut o mica revolutie, iar la mijloc este o miza de peste 150 de milioane de dolari. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, ci sa dati click aici, ca sa va convingeti singuri.


* Tineti minte ca acum o saptamana si jumatate judecatorul CSM Bogdan Mateescu a avut o iesire in peisaj, zborsindu-se la propria colega din Consiliu, judecatoarea Evelina Oprina (click aici pentru a citi)? Ei bine, acum Consiliul Superior al Magistraturii a publicat motivarea hotararii de la care a pornit supararea lui Bobita. Ce scrie in ea aflati facand click aici.


* Cica judecatoarea Dana Girbovan a castigat deja presedintia Curtii de Apel Cluj, invingandu-si cei doi contracandidati: judecatorii Axente Irinel Andrei (presedintele cu delegare al Sectiei a II-a Civile) si Virginia Elena Botezan (fosta procuroare, fosta sefa a DNA Cluj). Informatia privind presupusa victorie a Danei Girbovan a fost data pe surse de Clujust.ro luni, 23 noiembrie 2020, la numai o zi dupa ce candidatii au fost testati la management, comunicare si resurse umane.

CSM nici macar n-a apucat sa publice rezultatele – care oricum sunt provizorii, urmand a fi depuse contestatiile. Si chiar daca le-ar fi publicat, n-am fi aflat mare lucru, intrucat in tabele nu ar fi aparut numele candidatilor, ci codurile lor alfanumerice.

Deci de-asta ne minunam ca presupusa izbanda a Danei Girbovan s-a aflat atat de repede. Dumneavoastra ce credeti: cine s-a grabit sa scurga informatia in presa? A, si sa nu credeti ca vrem sa bagam batul prin gard; dimpotriva: oricine ar fi castigatorul, ii dorim un mandat cat se poate de fructuos.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Haruspex date 23 November 2020 23:44 +4

Spun Io*, spun Io* răspunsul corect la concursul „Știi și câștigi punga lui Dănilă Prepeleac”: cel / cea (o fi efeminat, meibi!) care a sifonat știrea primită de la un puradel-sursă, este nimeni altul decât C-V D, marchiz de Vatra Dornei, viconte de Colentina și grof de Kolozsvar. Fanfaronul Nepereche al caricaturalului sistem judiciar dâmbovițean.

# Andrei date 24 November 2020 13:26 -6

Poate cu ocazia asta ne spune si noua Danuta cati membri are acel celebru UNJR...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii