Vorbe de fumoar – 24.03.2020 – S-au intors „galacticii” (Video)

Scris de: L.J.

24.03.2020 17:36
Vizualizari: 5162

* Hai, ca poate a treia oara are noroc! O procuroare care a plecat din DNA acum patru ani vrea sa se intoarca in parchet, dar in ultimele 6 luni numai de ghinioane a avut parte. Lumea-n targ vorbea in 2016 ca procuroarea cu pricina plecase din DNA pur si simplu fiindca n-o mai suporta pe Laura Kovesi. Luam cu rezerva de rigoare acest zvon si va lasam sa cititi aici cine este procuroarea si ce victorie de etapa a obtinut ea in urma cu putin timp.


* Cum s-o dam noi, astfel incat sa nu ne amendeze CNCD-ul... Se intorc „galacticii” din Londra. Afirmatia a fost facuta chiar de catre un angajat al Aeroportului „Henri Coanda” Otopeni, in timp ce le dadea indicatii unor romi ca sa completeze declaratiile pe proprie raspundere ca vor respecta obligatiile impuse de starea de urgenta. Altminteri, noi speram ca perioada de carantina sa le ofere timp de reflectie. La ce? La ce vor ei!


Dar gata cu vorba – mai bine vedeti dumneavoastra insiva filmuletul de mai jos, care circula intr-o veselie pe Facebook:

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 24 March 2020 20:09 +17

Problema nu este aceea că se întorc acești ”galactici” ci aceea că vor rămâne. Cel puțin o perioadă de timp. În care distrețul lor arhicunoscut față de legile românești și reprezentanții instituților românești sunt egalate doar de acela a lui ciolanis față de români.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii