Vorbe de fumoar – 24.05.2020 – Portocala vrea sa scape de inchisoare cu certificat medical. Utilizatorii Facebook pot fi urmariti pe strada

Scris de: L.J.

24.05.2020 12:23
Vizualizari: 4604

* Dar ce asemanare zdrobitoare intre semnatarele protocolului nelegal din 2009. Asa cum stim, Laura Kovesi si-a plimbat consilierii prin toate functiile in care a fost pusa, de la PiCCJ la DNA si mai nou si la Parchetul European. Ajunsa la randu-i procuror general al Romaniei, dupa ce a iscalit in locul lui Tiberiu Nitu protocolul PICCJ cu SRI din 2009, Gabriela Scutea isi aseapta in usa consilierul, care trebuie doar sa treaca de hopul de la CSM. Pe cine isi doreste Scutea sa aiba de-a dreapta in functia de consilier al procurorului general si cand ii este programata venirea, aflati facand click aici.* Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror, cunoscut ca artist al paradelii, a devenit teroristul satului. Despre ce este vorba, simplu: nefacand un secret din faptul ca ii plac spriturile, ex-procurorul Mircea Negulescu o tine tot intr-o petrecere, ajungand sa isi terorizeze vecinii din mica localitatea prahoveana unde s-a refugiat de cand a incheiat socotelile cu munca de procuror. Precizam ca doar cu munca de procuror, pentru ca, dupa cum este cunoscut, Portocala mai are ceva probleme nerezolvate in Justitie, pe la Inalta Curte. Auzim astfel ca in timpul ceremonialurilor bahice pe care le organizeaza, Portocala ajunge inevitabil la discutii si scandaluri cu vecinii, fiind chemata chiar si politia, explicandu-le de fiecare data vecinilor cat este el de smecher si cum ii aranjeaza el pe toti pentru ca este in continuare protejat si ca va scapa de toate problemele din Justitie. Din ce intelegem, marea problema a lui Portocala este fostul deputat Vlad Cosma, cel care a facut dezvalurile care au condus la excluderea sa din procuratura si pe care fostul procuror il vrea paradit. Se cade asadar, in fata unor astfel de amenintari, fie si facute la betie, ca organele statului sa verifice ca nu cumva planurile lui Portocala sa se concretizeze.

Cu atat mai necesara este o verificare din partea autoritatilor statului cu cat, auzim ca Negulescu a gandit si maniera in care vrea sa scape de problemele penale si care este demna de un film. Surse citate de Cancan sustin ca fostul procuror vrea sa invoce in instanta probleme psihice (care necesita tratament medical psihiatric) si sa obtina un certificat medial care sa ateste ca nu sta bine cu capul si ca nu trebuie bagat in inchisoare.* Lumea Justitiei a prezentat in editia din 24 mai 2020 un articol in care arata cum companiile de telefonie s-au apucat de localizat toti cetatenii tarii in numele impiedicarii raspandirii COVID-19. Indiferent cat de puternic este argumentata cu documente europene, masura este abuziva constituind practic o violarea a drepturilor fundamentale. Totusi, daca tinem cont si de informatia publicata de stireazilei.com devine din ce in ce mai clar ca Romania se pregateste sa devina patria Big Brother. Aflati astfel ca Politia Romana cumpara un sistem de recunoastere faciala pentru obtinerea de date din Facebook sau de pe camerele de supraveghere, fiind vorba despre un contract de milioane de lei. Despre ce este vorba, cititi aici.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# DODI date 24 May 2020 19:20 +12

Din păcate trebuie să recunoaștem că portocală are dreptate! Un om întreg la cap nu putea lucra în slujba slujirii și nici să îi lingă zilnic condurii. Așa că un certificat de om dus cu pluta este probabil. Problema care se pune este cine va analiza și interpreta acel act. Un acoperit sau un... descoperit?

# escu date 25 May 2020 09:00 +5

„... fostul procuror vrea sa invoce in instanta probleme psihice ...” Deci, se impune cu atât mai mult îndepărtarea acestuia din sistem, și introducerea obligativității controlului medical și psihologic anual al magistraților.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii