Vorbe de fumoar – 24.06.2021 – Sabotarea avocatului Dan Chitic

Scris de: L.J.

24.06.2021 18:52
Vizualizari: 5042

* Nu toti minerii traiesc in saracie, zbatandu-se in conditii inumane. Unii dintre ei o duc inimaginabil de bine. Click aici ca sa vedeti cati bani au pe mana!


* In timp ce in Romania angajatii de la metrou sunt nevoiti sa indure politicile unui guvern dusmanos, intr-o tara din apropiere metroul cunoaste o adevarata revolutie tehnica. Click aici ca sa va delectati si dumneavoastra!


* Avocatul Dan Chitic a pierdut o batalie, dar nu si razboiul. Acum trei saptamani, va spuneam ca avocatul a depus la Consiliul Legislativ proiectul Legii suveranitatii, prin care vrea sa incrimineze penal, ca abuz in serviciu, discriminarea privind acceptarea sau refuzul unui tratament medical, precum si ca inalta tradare refuzul presedintelui Romaniei de a aplica deciziile CCR pe conflicte de natura constitutionala. De asemenea, proiectul de lege scoate STS din procesul electoral, interzice privatizarile si defrisarile pana in 2121, obliga BNR sa repatrieze rezerva de aur a Romaniei si blocheaza accesul serviciilor secrete in dosare penale, ONG-uri, firme si presa (click aici pentru a citi).

Ei bine, joi, 24 iunie 2021, maestrul Chitic a anuntat ca acelasi Consiliu Legislativ i-a returnat proiectul de lege, din cauza unor nereguli procedurale: lipsa expunerii de motive si a semnaturilor din partea a opt membri ai comitetului de initiativa. Totusi, repetam, inca exista speranta: problema consta doar in remedierea acelor nereguli, dupa care initiativa de act normativ poate fi din nou trimisa la Consiliul Legislativ.


Iata postarea lui Dan Chitic de pe Facebook (vezi facsimil):


#LegeaSuveranitatii a fost intoarsa de Consiliul Legislativ. Nu respinsa, nu avizata negativ, ci intoarsa efectiv, in materialitatea ei, la expeditor: toate cele 8 pagini insotite de Declaratia de constituire a Grupului de Initiativa si Imputernicire.

Evident, 'solutia' Consiliului e nelegala, aceasta modalitate de 'solutionare' nefiind prevazuta de legea 189/1999.

Dar 'solutia' nu ne mira.

Stiam ca toti sunt impotriva noastra.

Stiam ca vor face tot ce le sta in putinta sa ne opreasca.

Nu vor reusi!

Vom relua procedura!

Dar nu inainte de a completa propunerea legislativa cu dispozitii care vor scoate in afara legii orice forma de prozelitism sexual, asa cum au facut-o ungurii.

#VremSuveranitate!

#PanaLaCapat!”

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii