Vorbe de fumoar – 24.08.2021 – Calin Nistor, avocat de tara

Scris de: L.J.

24.08.2021 19:01
Vizualizari: 4624

* Asta e tare rau. Guvernul este obligat sa ii returneze unui traficant de droguri banii pe care i-a confiscat de la acesta. Cam 1,6 milioane de euro. Nu este insa vorba despre Guvernul Romaniei, caci autoritatile de la noi nu prea prind traficanti de droguri. Unde s-a intamplat aflati dand click aici.


* Hai sa o vedem si pe asta. Un constructor promite ca termina un important drum in doar sapte luni, insa are o mare problema. La destul de mult timp de la inceperea proiectului, respectivul constructor a finalizat abia jumatate din ce si-a propus. Mai multe detalii puteti citi aici.


* Avem vesti despre fostul sef al DNA Calin Nistor (foto stanga). Dupa anii in care a fost una dintre cele mai temute figuri din magistratura, Calin Nistor a ajuns un simplu avocat de tara. Nu ca asta ar fi ceva rau. Intors in avocatura dupa iesirea la pensie, Calin Nistor si-a deschis cabinet in satul Gantulei din comuna Lungesti, judetul Valcea. O localitate aflata la vreo 60-70 de km distanta de Ramnicu Valcea. Acum, asta nu inseamna insa ca fostul sef al DNA nu poate face bani frumosi si de acolo. Nu locatia conteaza, ci pregatirea. Si apropo de locatie, Calin Nistor este foarte aproape de locurile de bastina ale sefului CSM Bogdan Mateescu (foto dreapta), asa ca il poate vizita pe acesta oricand in weekend-uri. Stiti ca Bobi se duce acasa la tati, in Baile Govora, cam la fiecare final de saptamana. Si cine stie: poate mai deapana amintiri, gen dosarul “Savarina”...

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Hm! date 25 August 2021 09:03 +1

Ei, na! In realitate , distanta este d e numai 14,03 mile marine .Lumea este invidioasa pe valceni. Asta e clar!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii