Vorbe de fumoar – 24.11.2019 – Testul Luju pentru purtatorii de cuvant

Scris de: L.J.

24.11.2019 09:48
Vizualizari: 3804

* O decana a dat militaria jos din pod. Exasperata de comportamentul a zeci de confrati din baroul pe care il conduce, avocata despre care vorbim a inceput sa-i arda la buzunar. Care este baroul ai carui avocati au primit somatii puteti afla facand click aici.


* Sa vedeti faza simpatica petrecuta vineri, la lansarea Ghidului CSM de bune practici privind relatia sistemului judiciar cu mass-media (click aici pentru a citi)! In discutiile informale dintr-o pauza, purtatorul de cuvant al unei institutii foarte importante a sistemului judiciar a sintetizat urmatoarea lectie pentru colegii lui de breasla: „Nu te poti numi cu adevarat purtator de cuvant daca afli din Luju ceea ce se intampla in institutia ta”. Noi ii multumim oficialului pentru apreciere si speram ca aceste vorbe intelepte sa ajunga la cat mai multi responsabili de relatiile cu presa.


* La acelasi eveniment de mai sus, a participat si procuroarea Maria Antoaneta Piturca (foto), purtatoarea de cuvant a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, ajunsa vedeta nationala dupa ce a tarat-o pe jos pe fetita Sorina din Baia de Arama. Aceeasi procuroare Piturca si-a pus semnatura pe memoriile ONG-urilor #rezistente impotriva legilor justitiei, precum si pe asa-zisa „declaratie de independenta a procurorilor” din 2018 – numele de cod al jelaniei colective pricinuite de revocarea inculpatei Laura Kovesi de la sefia DNA. Noi chiar speram ca ghidul CSM si discutiile de la lansarea de vineri sa-i foloseasca la ceva Mariei Piturca – de exemplu, s-o ajute sa dea explicatii cat mai convingatoare privind implicarea ei in cazul Sorina. Nu atat opiniei publice, cat Sectiei pentru procurori in materie disciplinara, care o audiaza in legatura cu isprava ei de la Baia de Arama.
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii