Vorbe de fumoar – 25.05.2020 – Tapalaga a intrat in gura lui Bobita. Continua Epopeea Tudoran

Scris de: L.J.

25.05.2020 17:29
Vizualizari: 4140

* A venit randul avocatilor sa aiba probleme din cauza coronavirusului. Iar din acest motiv Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a fost nevoita sa ia masuri de urgenta. Nu va speriati, deocamdata nu este vorba despre ceva grav. Click aici ca sa aflati ce s-a intamplat.


* Na belea... Ca judecatorul Bogdan Mateescu din CSM, zis “Bobita Matilet”, nu suporta Lumea Justitiei, desi candva se dadea tovaras cu noi, nu mai e niciun secret, dar nu credeam ca va ajunge sa i se puna pata si pe niste jurnalisti care au sustinut-o pe “mama catuselor” Laura Kovesi. Stiti care Kovesi: cea in fata careia Bobita statea mielusel la celebra sarada de la GDS si vorbea cuprins de emotie. Ei bine, lumea vorbeste prin oras ca Bobita nu ar mai avea la inima site-ul G4Media al lui Dan Tapalaga, fiind chiar auzit prin cercuri apropiate cand isi exprima nemultumirile la adresa respectivei publicatii. Acum, ca Mateescu s-a suparat din cauza unor articole care il priveau direct (desi, din cate vazut noi, G4Media nu a scris prea de rau despre el) sau din pricina unor materiale in legatura cu activitatea CSM, nu stim. Sau poate ca lui Mateescu nu ii convin materialele in care se mai si critica regimul Iohannis si Guvernul PNL, judecatorul din CSM fiind oarecum apropiat de doctrina liberala. Dar na: din pacate, Bobita nu mai e cel care era odata, pe cand intelegea care este rolul presei, acum el devenind tot mai nervos daca cineva scrie ceva ce nu-i convine. Maine-poimaine ne trezim ca si Ziare.com devine “publicatie nefrecventabila” pentru vedeta CSM-ista.


* Daca se intreaba cineva ce tot are presa cu fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, de publica pe banda rulanta dezvaluiri despre viata si opera acestuia, ii sfatuim pe curiosii cu pricina sa citeasca un material in care sunt explicate cat se poate de sintetic ispravile fostului magistrat de la Curtea de Apel Bucuresti. Articolul a fost publicat de ziaristul Dan Bucura pe propriul blog, Jurnalist.ro, si prezinta clar si succint faptele de vitejie pentru care Tudoran a ajuns vedeta nationala. Tot acolo, Bucura vine cu o noutate, dezvaluind cine l-ar fi denuntat pe fostul judecator la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie. Deci click aici ca sa cititi materialul.Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 25 May 2020 18:55 +9

Rău am ajuns dacă pupincuriștii de ieri de ceartă între ei pentru a deveni pupincuriștii de azi. Aceasta ne arată că toată ”consecvența” lor se rezumă la arginții pe care îi primesc azi. Mâine sunt în stare să lingă acolo unde au scuipat dacă interesele pecuniare sunt mai consistente și venbite din cealaltă... direcție.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii