Vorbe de fumoar – 25.06.2020 – Legatura dintre Iohannis, MJ si starea vremii

Scris de: L.J.

25.06.2020 17:38
Vizualizari: 3663

* Iohannis se comporta ca un adevarat presedinte. Cand e vorba de COVID-19 iese primul sa anunte, inaintea chiar a autoritatilor, cand e vorba de Justitie taie si spanzura, si tot asa. Evident, la toate PeeeSeeeDeee e de vina. Dar ce a facut ieri Iohannis ne face sa intelegem de ce a fost ales: Iohannis a iesit sa spuna starea vremii. Ole! Coduri galbene si portocalii, ploi si vijelii. Intr-adevar, este o situatie regretabila si este cumplita drama prin care trec mii de oameni afectati de aceste fenomene. Totusi, ce legatura exista intre Ministerul Justitiei, starea vremii si Iohannis? Am spune ca niciuna, numai ca, stupoare, ieri dupa-amiaza, cand Iohannis a iesit sa anunte starea vremii, Ministerul Justitiei a gandit ca e bine sa transmita live declaratiile presedintelui pe Facebook. Tare sau ce? La ce sa ne mai asteptam de la Ministerul Justitiei?


 

* Ramanand cu atentia pironita asupra lui Scrasnila Voda, trebuie sa va aratam un trucaj foto cu care l-au blagoslovit internautii, purtand mesajul „Numele meu este Klaus si imi plac casele”. Imaginea de mai jos este o prelucrare dupa mai multe panouri de propaganda ale activistilor pentru homosexuali, lesbiene si celelalte minoritati sexuale. Minoritati pe care – tinem minte – presedintele Klaus Iohannis le-a pus mai presus decat familia traditionala, Werner ducandu-se sa voteze la referendumul pentru familie absolut in batjocura: duminica seara, cu putin inainte de inchiderea urnelor. Referendum fata de care acelasi Iohannis daduse mesaje denigratoare in mai multe iesiri publice, chiar mergand pana intr-acolo, incat sa-i catalogheze drept „fanatici religiosi” pe sustinatorii familiei normale (nu „nor-ma-le”, cum silabiseste Klaus cand vorbeste despre Romania lui).

 


 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

 

Comentarii

# VIKY date 25 June 2020 20:59 +7

Ce va mirati?. Ieri dictatorul a aflat ca sunt inundatii in Romania, iar alcolistul mandolina azi a auzit, dar nici nu stia de unde, parca din presa, la televiziune... ca se liberalizeaza preturile la gaze, si sa fie informata populatia. Alo! 112 sunteti pe receptie?. Avem doua urgente: una la Cotroceni, si una la Guvern. In loc de izolete, aduceti 2 camasi de forta, pe urma ii puteti izola...definitiv.

# VIKY date 26 June 2020 17:34 +2

Zilnic sunt surprize, "specialisti" pusi in puncte cheie, bineinteles dupa necesitati, necesitati ale mafiei, nu in intresul populatiei. Ce sa vezi ce coincidenta, a fost schimbat directorul Romsilva, si plantat Teodor Tigan, care dupa instalare anunta: "Și atunci plătesc organizații care să îi facă României antireclamă, cum că lemnul ar proveni exclusiv din tăieri ilegale. În România se taie conform amenajamentelor silvice. Datorită acestei exploatări avem păduri valoroase, atât din punct de vedere al calității lemnului, dar și a biodiversității". Bravo Tovarase Tigan, adica in Romania nu se fac taieri ilegale, dar padurea lui Catu a fost taiata legal sau ilegal?. Pentru a da acest raspuns ati fost plantat pe acest post, si culmea provizoriu?. Dupa ce rezolva padurea lui Catu, care nu a reusit sa o rezolve cu desfintare DGJ din MF, unde il vor promova pe acest Tigan?."Sper" sa nu isi taie craca de sub picioare, daca tot promoveaza taierile masive.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii