Vorbe de fumoar – 25.07.2021 – Clotilde umfla conturile unei firme controversate

Scris de: L.J.

25.07.2021 16:42
Vizualizari: 2917

* Daca aveti politisti printre cunoscuti, dati-le sa citeasca decizia de mai jos a Curtii Constitutionale! Nu de alta, dar pana cand o va pune Parlamentul in acord cu legislatia, o vor putea invoca in instante ca sa-si ceara drepturile. Or, noi stim cat de greu se misca Parlamentul in a armoniza legislatia cu deciziile CCR. Click aici pentru detalii!


* Avem vesti bune despre o companie romaneasca infiintata recent si ale carei servicii va pot scuti de multi nervi. Potrivit celor mai recente date numerice, actionarii ei sunt George Daniel Tunescu (41,31%) si Angela Parlea (45,45%). Cum se numeste firma si ce izbanda se leaga de numele ei aflati facand click aici.


* Ati vazut ce a facut Clotilde Armand? Imediat dupa ce prefectul Bucurestilor, Alin Stoica, a declarat stare de alerta in Sectorul 1 din cauza crizei gunoaielor, primareasa sectorului s-a repezit sa contracteze o firma profund controversata, pe nume BRAI-CATA SRL, detinuta de un domn pe nume Constantin Petrescu din Ramnicu Valcea. Nu doar ca aceasta companie ofera servicii de sase ori mai scumpe decat Romprest si decat alta societate care a depus si ea oferta de servicii, dar Brai Cata a fost asociata pana nu demult cu Mafia siciliana. Click aici ca sa vedeti cu cati bani va burdusi Clotilde Armand buzunarele lui Constantin Petrescu si mai ales cum arata oferta de sase ori mai ieftina primita de la SC Blue Planet Services SRL!


* Multe ii e dat omului sa vada in viata! Acum, odata cu pandemia, a aparut o noua forma de antepronuntare din partea unor judecatori. Ne-a povestit un justitiabil ca se dusese sa ceara anularea unor amenzi primite in starile de urgenta si de alerta. Si cand colo, ce i-au vazut ochii? Judecatorul fondului purta nu doar masca, ci si manusi de latex, chiar daca acestea nu erau obligatorii! Si bineinteles ca magistratul (caruia ii intrase frica in oase din cauza unei gripe cu rata de supravietuire de peste 99%) ii trantea petentului contestatiile impotriva amenzilor. De ce am asternut istoria asta: probabil ca la toamna autoritatile vor trambita asa-zisa instaurare a celui de-al patrulea val al pandemiei. In caz ca veti avea drum prin instante ca sa contestati amenzi, fiti cu ochii in patru la gradul de paranoia al completului de judecata! Daca ii vedeti pe judecatori purtand si masca, si viziera, si manusi, si mai au si geam de plexiglas in fata lor, sugestia noastra este sa nu va puneti prea mari sperante ca asemenea magistrati va vor face dreptate.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii