Vorbe de fumoar – 26.02.2021 – Mateescu le-a umilit in direct pe Savonea, Marcu si Tint. Doamnele au tacut malc

Scris de: L.J.

28.02.2021 11:53
Vizualizari: 3807

* Romanii, mai ales cei cu rate la banci ar trebui sa citeasca foarte atenti articolul pe care il semnalam in editia de astazi. Asta pentru ca ii intereseaza in mod direct. Si poate ca ar fi bine sa afle ce se intampla pe la diferite banci. Click aici pentru a afla detalii exclusive.


* Chiar nu le intelegem pe judecatoarele Lia Savonea si Simona Marcu (pe langa ele Mariana Ghena si Margareta Nicoleta Tint). Oare ce le-o fi facut seful CSM Bogdan Mateescu de nu indraznesc sa il puna la punct pe acesta, indiferent de ce spune? Un moment stupefiant a avut loc in sedinta Sectiei pentru judecatori din 25 februarie 2021. Stupefiant prin modul in care Lia Savonea, Simona Marcu si Margareta Nicoleta Tint au tacut atunci cand au fost atacate si umilite public de Bogdan Mateescu (Mariana Ghena a lipsit de la sedinta). Lustruind clantele ambasadelor si anuntand cat de fericit este el ca a dat raportul in fata oficialilor straini despre modificarile la Legile Justitiei, oficiali de la care evident spera sa isi mai faca timp pentru el, Mateescu s-a impaunat ca pentru prima data CSM este deschis si frecventabil: “Pentru prima oara Consiliul Superior al Magistraturii nu mai este inchis si este frecventabil, isi pastreaza independenta constitutionala, in schimb asculta puncte de vedere. Acest Consiliu, atat cat mai stau eu o zi sau mai multe la conducerea lui, va fi deschis dialogului si progresului, indiferent cine se supara”. Auch... Pai cum asa? Dar de ce nu era frecventabil CSM-ul condus de Lia Savonea, Simona Marcu, Mariana Ghena sau Margareta Nicoleta Tint? Dimpotriva, noua ni s-a parut ca CSM a avut cea mai buna prestatie sub Savonea si Marcu. Va dati seama, Mateescu practic le-a jignit live, in plina sedinta pe cele trei, catalogandu-le indirect persoane nefrecventabile pentru functionarasii si ambasadorii straini, iar Savonea, Marcu si Tint au tacut malc. Speram sa nu fi auzit, iar daca nu au auzit le dam noi acum ocazia sa asculte atacul lui Bogdan Mateescu (click aici, de la minutul 18:40). De asemenea, speram ca celor trei, mai ales Liei Savonea si Simonei Marcu, nu a ajuns sa le fie frica de un personaj precum acest “Bobita Matilet”, pe numele sau real Bogdan Mateescu, de unii cunoscut si drept “judecatorul Savarina”. Le stiam doamne curajoase, cu demnitate si personalitate, or sa se lase calcate in picioare de Mateescu nu ne asteptam.


* Altfel, observati ca Mateescu a revenit la obsesia sa pentru cuvantul frecventabil/nefrecventabil. Stiti, ca una, doua cand se enerva pe Luju (cel pe care il placea a naibii de mult candva, atunci cand cauta tovarasie cu noi) spunea ca suntem “site-ul nefrecventabil”. Si-a luat el o pauza de cateva luni de la a folosi acest cuvant, dupa ce i-am explicat ca exista sinonime, dar saracul de el probabil ca nu le-a gasit. Nu-i nimic, ii dam iar o mana de ajutor. Sa ne sune ca ii indicam noi cateva sinonime. Bine, poate sa isi cumpere un dictionar sau mai usor pentru el sa caute pe Google. Oricum, Mateescu sa tina cont de un lucru: il ajutam, dar berea si cafeaua cu care ne e dator (din vremurile in care vorbeam destul de frecvent si din anii in care vai ce ne mai lauda) tot trebuie sa le dea. Si din nou il linistim: daca nu are bani, il imprumutam noi sa ne faca cinstea aia. Da-o-n colo de treaba, Bobi, parca eram tovarasi...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Neanae date 28 February 2021 12:44 +3

Doamnele in chestiune sunt foarte inteligente, de aceea nu dau contra unui limitat din toate punctele de vedere, narcizist incontestabil, de-a dreptul egocentric. Bobiță nu poate sa înțeleagă rațiunile nimănui, de aia a si fost pus in post, ca sa fie manevrat, așa că crează el ce vrea. A-i contesta ceva e aer consumat degeaba. Bravo DOAMNELOR. Vin nodurile la pieptene .... Mătileț daca ar fi inalt, ar bea din steșinile blocurilor de la 8 etaje in sus!

# Intrebare date 28 February 2021 15:07 -5

Care Doamne? Exista asa ceva in cocina aia?

# Neanae , ce tare ești! date 28 February 2021 17:06 +3

Asta e din ciclul “da-te puternic când ești slab și slab când ești puternic” Doamnele dețin controlul perfect. Așa ca e interesant de vazut ce poate face mnealui in afara de niște tumbe

# Cetateanul date 28 February 2021 19:39 0

Toamnele iubitoare de iubitoare de plăcute suedeze. Altfel cu gura plina de integritate si moralitate.

# A fi sau a nu fi frecventabil date 1 March 2021 00:03 +1

Si bordelurile se lauda ca sunt frecventabile, nu inteleg ce vrea sa insinueze BM. Rezulta chiar un compliment indirect pentru Luju, cel "nefrecventabil".

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii