Vorbe de fumoar – 26.03.2020 – Vasilica si-a pus masca pe fata. Logica lui Sica

Scris de: L.J.

26.03.2020 15:25
Vizualizari: 5089

* Un judecator era in 2013 presedintele Judecatoriei Satu Mare, pozitie din care a convocat Adunarea Generala a instantei, iar cei 17 magistrati care au fost prezenti au votat in unanimitate pentru revocarea judecatorului Vasilica-Cristi Danilet din calitatea de membru al CSM. Intre timp, in 2017, magistratul satmarean s-a inghesuit sa semneze, alaturi de Vasilica, maculatura de memoriu FJR impotriva legilor justitiei. Acum, acelasi judecator – ajuns intre timp la Tribunalul Satu Mare – a obtinut din partea Consiliului Superior al Magistraturii delegarea intr-o functie de conducere. Cum se numeste el si cine este celalalt magistrat care a avut castig de cauza in fata Sectiei pentru judecatori din CSM puteti afla facand click aici.


* Nu intamplator am adus vorba despre Vasilica Danilet. Va lasam cateva minute sa-l admirati in toata splendoarea lui, in fotografia pe care a postat-o pe Facebook joi, 26 martie 2020, in cadrul unei campanii umanitare. Mai precis, judecatorul de la Tribunalul Cluj a lansat un apel pentru ca oricine poate sa ajute la dotarea spitalelor cu viziere (precum cea purtata de Danilet), astfel incat medicii sa fie protejati de expunerea la coronavirus.

 * Nu doar judecatorii, ci si avocatii indeamna populatia la protectie prin propriul exemplu. Ia priviti ce a postat pe Facebook avocatul Mihnea Stoica (consilier in Baroul Bucuresti), cu mesajul: „Capitolul 3: zestrea baroului se combina cu bunurile proprii”.
* Chiar daca nu acum, poate ca mai tarziu ii vom fi recunoscatori premierului Ludovic Orban pentru ca ne face puscaria nationala mai suportabila, prin comedia – fie ea si involuntara – pe care o emana prin toti porii. Marti, 24 martie 2020, Sica Mandolina a scos pe gura fix urmatoarele cuvinte (vezi video): „Nu exista teste rapide. Testele rapide despre care se face vorbire – sigur, ele exista”.
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# un mizantrop date 26 March 2020 18:35 +1

Astia sunt de cascadorii rasului si Danilet si hoarda lui Orban...asa ca locul lor nu e in Romania, sa ceara azil in vila "inchiriata" de Iohanis la Miami...In Romania nici de ras nu se mai moare...nici de oftica, toti mor de covide, sa ingroasa cifra si sa justifice armata pe strazi...numarul mortilor de foame il vom afla in filmul urmator...si al mortilor de singuratate, de umilinta...nu mai avem umanitate, doar virus...un virus militarosensibil....dar, nuuuu, in niciun caz nu e arma biologica, nici scapat din laborator, doar ca numai armata are ac de cojocul lui...dar, o sa tina vreo patru luni (asa ne-a anuntat unul din generalii lui Pdetrov) si "populatia (nu poporul, am fost, in sfarsit, retrogradati la locul rezervat din vreme) sa fie pregatita"...cu ce, cum, din ce, daca nu munceste nimeni, daca nu angajeaza nimeni, daca, in fapt, nu mai traieste nimeni...ne-au redus la stadiul de zombi ferecati in propriile case si nici macar nu ne-au prezentat vreo poveste coerenta...

# Edelweiss - Ivory Tower Apocalyptic Chronicle date 26 March 2020 19:22 +1

Hi-hi-hi, ha-ha-ha, ho-ho-ho! :lol: Moamăăăăă, ce-mi place de mititelul acesta de Covi Nineteen! ;-) Infinit mai „tare” decât Codul Penal, de procedură penală, Legea 303/2004, Legea 304/2004, ROIIJ sau ghid al bunelor maniere. Este SINGURUL din țara asta care „le-a dat-o la temelie” și „i-a ars ca pe șobolani” pe Iluștrii, Auguștii, Olimpienii noștri magiștri. Căci DAUNĂ TOTALĂ înseamnă să nu te mai poți făli cu ultimele modele de limuzine, cu stofele Armani acoperind bucii curilor cei obezi, să nu te mai poți sclifosi cu ultimul model de traistă de rafie pe care scrie Vuitton. Să nu mai poți transforma instanțele și parchetele în catwalk-uri pe care să defileze tot felul de pițipoance millennials analfabete funcțional și tot felul de babornițe MILF refurbished, înstruțate în țoale de firmă a căror valoare „pă persoană fizică” echivalează cât jumătate din bugetul anual al multor primării din Rroemenika. :sad:

# Edelweiss - Ivory Tower Apocalyptic Chronicle date 26 March 2020 19:23 0

Să nu mai poți posta selfies meșteșugite din vacanțele exotice împrăștiate în toată roza vânturilor, acolo unde gândul melteanului truditor se sparie numai la tentativa imaginativă: din Hawaii la scuba-daiving pe lângă mâțele de mare, prin Antarctica la snowboarding pe ghețarii ce se rup în falii prăbușinde pline de adrenalină, din Dubai, unde panarama judiciară își face selfie cu capul în jos și mija impudică în sus, atârnată de antena din vârful turnului, din Maiami bici, stând pe șezlong, fumând havane și bând Margarita cu zahăr și umbreluță origami pe buza paharului sau de prin Thai-land sau tot felul de landuri asiate, la masaj cu finalizare performat de minore etcaeterea, etcaetera. :sad: Să nu mai poți etala în ciuda colegilor toată feroneria personală, alcătuită din zgărzi, lanțuri, ghiuluri, broșe, brățări, inele, ghiuluri, juvaericale, smaragde și adamante. :sad: Nimic, nimic, nimic din toate acestea! :sad: DAUNĂ TOTALĂ! :sad:

# Edelweiss - Ivory Tower Apocalyptic Chronicle date 26 March 2020 19:25 +2

Toate acestea nu le-a izbutit decât acest admirabil și fascinant Covi! :roll: If Covi hadn't been, obviously it should have been invented! :-? LIKE U, COVI! ;-) LOVE U, COVI! ;-) Post-scriptum: Ho-ho-ho-ho, 'ira-ți ai draaqului, Eminențele voastre sclifosite și tot neamul vostru cel prost și neadormit!

# DODI date 27 March 2020 00:45 0

Prostu-i prost chiar dacă, printr-o eroare a naturii, ajunge să ocupe o funcție de conducere. Avem exemple nenumărate. Dar ne oprim deocamdată la două: ciolanis și Mandolină. Ambii tembeli, ratați profesionali, handicapați sentimentali, dar egocentriști de... dreapta.

# adrian date 27 March 2020 07:02 0

Sica Mandolina este in aceessi stare de mahmureala ca atunci cand a lovit fetita cu masina la Cotroceni. Fiola!

# escu date 27 March 2020 09:28 0

Nu ați înțeles că Vasilică este cu sacul în cap? Asta are o oarecare semnificație, privind concepția lui despre actul de justiție.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii