Vorbe de fumoar – 26.03.2021 – Procuror suspectat de boala psihica

Scris de: L.J.

26.03.2021 14:54
Vizualizari: 5910

* Toata tara a vazut uriasul scandal de la metrou, unde sute de angajati au blocat circulatia trenurilor o zi intreaga. Oficial, printre motivele care ar fi cauzat protestul se numara teama angajatilor de a nu fi concediati sau de a nu li se taia salariile. Apropo de salarii. Vreti sa vedeti cat castiga unii de pe la metrou? Click aici.


* Iar protestul de la metrou poate avea consecinte mult mai grave pentru anumite personaje. Aflati de aici detalii in legatura cu ce se poate intampla.


* Unul dintre cei mai vechi si cunoscuti procurori romani a incetat din viata. Este vorba despre procurorul Gheorghe Mocuta. Decesul acestuia a fost anuntat de CSM: “Consiliul Superior al Magistraturii isi exprima profundul regret pentru incetarea din viata a domnului Gheorghe Mocuta, fost procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, si transmite sincere condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa-l odihneasca!”.

Lumea Justitiei transmite de asemenea condoleante familiei procurorului Gheorghe Mocuta.


* Ramanem tot la procurori. Mai exact la un procuror care nu se simte deloc bine, din punct de vedere profesional, dar poate si din punct de vedere al sanatatii mentale. Si spunem asta intrucat respectivul procuror este foarte aproape de a fi suspendat din functie de catre colegii sai din CSM, totul intamplandu-se in temeiul art. 64 alin. 4 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, de la capitolul privind suspendarea magistratilor pe motiv de boala psihica, articol care prevede ca: “In cazul in care magistratul refuza in mod nejustificat sa se prezinte, in termenul stabilit, la expertiza de specialitate, sectia corespunzatoare a Consiliului Superior al Magistraturii dispune suspendarea din functie a acestuia pe o perioada de un an. Pe perioada suspendarii din functie pentru acest motiv, judecatorului si procurorului nu i se platesc drepturile salariale si nu ii sunt aplicabile dispozitiile referitoare la interdictiile si incompatibilitatile prevazute de lege. Aceasta perioada nu constituie vechime in functie si in magistratura. Suspendarea din functie inceteaza prin hotarâre a sectiei corespunzatoare a Consiliului Superior al Magistraturii, ca urmare a prezentarii magistratului la expertiza de specialitate”. Cu alte cuvinte, procurorul a refuzat sa faca expertiza de specialitate pentru a se confirma sau nu daca sufera de vreo boala psihica. In ceea ce priveste identitatea procurorului, aceasta tinuta la secret de CSM. Totusi, ce ne facem cu oamenii anchetati, retinuti sau trimisi in judecata de acest procuror in perioada in care refuza sa se duca la expertiza? Soarta procurorului se va decide in sedinta Sectiei pentru procurori a CSM din 30 martie 2021.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# un mizantrop date 26 March 2021 15:47 +6

"Ce ne facem cu oamenii anchetati, trimisi in judecata de acest procuror?"...Pai, de-aia s-a "inventat" controlul ierarhic, judecatorul de drepturi si libertati...etc...Bi tot asta-i motivul pentru care nu i se va intampla nimic..."oamenii anchetati" sun din cei dispensabili, "deplorabilii" doamnei Clinon, platitorii de biruri, sustinaorii statului, asa cum e el, nu sunt verigi ale lantului mafiot, nu-i mai apara nici CEDO...un cuib de cuci...Numai Dumnezeu, dragutul!

# Edelweiss - Ivory Tower Psychiatrist date 26 March 2021 18:01 +2

Doar unul din vreo 2.000 nevropați, psihopați și sociopați? Puțin! Ar trebui să fie trecuți prin expertizare regulată întreg corpul Borfașilor cu robe din Ministerul Public, aka OSPICIUL PUBLIC. Toți sunt croiți pe același calapod, la toți le sunt exacerbate pornirile animalice de torționari sadici, toți sunt subiecți irecuperabili ai stabilimentelor psihiatrice.

# maxtor date 26 March 2021 23:06 +1

“In cazul in care magistratul refuza in mod nejustificat sa se prezinte, in termenul stabilit,"-puscarie&balamuc,mmmmm:respectivul domn NU ARE NICI UN SINGUR MOTIV,nu mai vb. de interes....1-0.

# maxtor date 26 March 2021 23:12 -1

sa va intre bine in capoc:psihiatru nu poate da decat NEGATIV,nu pozitiv,ala spune doar ca esti "cu capu",nu e treaba lui sa spuna ca o parere medicala ca esti "normal" (comunismul v-a vaccinat cu semnul egal;nu e asa,inegalitatea e peste tot,amin!).doftoroiul e un fel de mic negationist,parshiv,nu-i asa?!dealtfel chiar ei s-au contrazis:cica poponautzeala este sau nu mai este boala la pisic....

# opinie date 28 March 2021 06:52 +1

Lumea ar fi de-a dreptul siderata de- ar afla cați poponautzi există:D. Numai pe vremea lui Ceașcă se băga la balamuc lumea pe cheful unui sau al altuia! Credeam ca am depășit perioada aia!

# maxtor date 28 March 2021 17:17 +1

Luni, 22 martie, Senatul a adoptat proiectul de lege 33/2021, care urmărește modificarea art.369 din Legea nr.286/2009 privind Codul Penal.Actul normativ prevede modificarea articolului 369 din Legea nr.286/2009 privind Codul Penal, în sensul în care se pedepsește cu închisoarea nu doar incitarea la „violență, ură sau discriminare” împotriva unei persoane sau a unei categorii de persoane, nu doar împotriva unui grup, așa cum era până acum.de interes si pentru "luju"-unii ar putea capata boala(ura) pe unii nespalati sau pe unele ververitze epilate sau ne-epilate.https://www.luju.ro/static/smiles/confused.gif

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii