Vorbe de fumoar – 26.05.2020 – Predoiu cere strangerea curelei. Werner da chiolhan in cinstea lui Sica

Scris de: L.J.

26.05.2020 16:15
Vizualizari: 4797

* Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, bate saua ca sa priceapa iapa: a inceput deja sa adie vant de austeritate prin minister. De aceea, guvernantul si-a indemnat subordonatii sa stranga cureaua. Care este motivul austeritatii si in ce context a facut Predoiu deloc imbucuratoarea declaratie puteti afla dand un click aici.


* Procurorul Mihai Pruna de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti (fratele mult mai cunoscute ex-ministrese a Justitiei Raluca Pruna) a fost caftanit intr-o functie de sefutz pe la DNA. Mai exact, marti, 26 mai 2020, Sectia pentru procurori din CSM l-a delegat pe Pruna in functia de procuror sef adjunct al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, incepand cu data de 01.06.2020. Pe scurt: adjunctul Sectiei a II-a DNA. Acuma ce sa zicem... Sa fie-ntr-un ceas bun! Speram sa ne parvina numai vesti de vitejie legate de procuror. Deja ne-am pregatit rabojul, ca sa numaram cate dosare solide va instrumenta si va confirma Mihai Pruna si cu cate condamnari rasunatoare se vor solda aceste cauze.


* Vuiesc televiziunile ca presedintele Klaus Iohannis si-a chemat, urgent nevoie mare, servitorii din PNL la Vila Lac, chipurile ca sa pacifice partidul, dupa ce premierul Ludovic Orban si ai lui au fost criticati chiar din interior pentru proasta comunicare, varf de lance al rasculatilor fiind prim-vicepresedintele Rares Bogdan. Alt subiect de discutie cica ar fi masurile de relaxare de dupa 1 iunie. Altfel spus: Werner le va da porunci propriilor majordomi privind gestionarea revenirii la normal. Pe de alta parte, noi am auzit ca n-ar fi exclus ca toata burzuluiala lui Iohannis la liberali sa se incheie cu un chiolhan general, cu ocazia celei de-a cincizeci si saptea aniversari a lui Sica Mandolina – fie si cu o zi intarziere. Dumneavoastra ce ziceti: daca se adevereste scenariul nostru, cum credeti ca va chefui Orban?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 26 May 2020 18:36 +6

Nea perdoiule, in loc sa cauti batiste mai bine ne zici despre avizul lipsa a lu matale pe hg lui nea grinda. Cum care!? Hg ala de se zice ca s-a publicat altfel dacat s-a discutat si aprobat! PS Intreb ptr prietenul stirbei: o fi politic corect ca un srl sa se preocupe de partea umana a resurselor lui grinda? Intreb doar!

# DODI date 26 May 2020 18:42 +12

CiolaniSS și gașca lui de pupincuriști sereiști din PNL fac ceea ce știu mai bine: umblă cu mască față de români și vor să instaureze asta ca pe o obligație pentru toți. Pe de altă parte noi fiind oameni normali nu știm cum gândesc niște ciorditori (marca PDL) și nu are rost să avem așteptări de mai bine de la acești precupeți care sunt în stare să vândă țara la preț de dumping. Așa că prețul distracției la guvernare a slugilor ciolaniSSte va însemna un preț mare pentru nație. Poate se va trezi poporul român și va da jos nu doar acest guWERNER infect și antinațional ci și otrepele numite insidios ”organisme ale statului român”, respectiv SRI, STS și SPP.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii