Vorbe de fumoar – 26.07.2020 – Cami ramane nesatula

Scris de: L.J.

26.07.2020 12:40
Vizualizari: 3889

* Va era doar de procuroarea Maria Antoaneta Piturca, cea care a facut istorie anul trecut, cand a tarat-o pe jos pe micuta Sorina Lucan (devenita Sacarin prin controversata adoptie)? Si Mariei Piturca ii era dor de noi, din moment ce a tinut sa intre din nou in atentia opiniei publice, cu o solicitare la CSM. Iar Plenul CSM, traiasca familia lui, s-a repezit sa o satisfaca in cvasi-unanimitate. Dar mai multe puteti citi cu un click aici.


* Minunatia de ministru al Finantelor, Florin Citu, poate sa faca si fapte bune atunci cand vrea. Sau poate pe asta a facut-o din greseala? In fine – bine macar ca a facut-o. Dati click aici ca sa aflati mai multe detalii.


* Ne podideste solemnitatea de fiecare data cand scriem despre judecatoarea Camelia Bogdan. De data aceasta, onorata instanta suspendata s-a intors de la Consiliul Superior al Magistraturii cu acelasi rezultat cu care se intoarce de peste doi ani incoace: un reject. Mai exact, Cameluta s-a simtit vexata de faptul ca noi, Lumea Justitiei, intr-o editie a „Vorbelor de fumoar”, am catalogat-o drept „nesatula” (click aici pentru a citi). La randul ei, Sectia pentru judecatori din CSM a trimis-o pe Cami dupa tigari. Totusi, remarcam faptul ca hotararea nu a fost adoptata in unanimitate, existand un singur vot in favoarea Camelutei. Noi speram din suflet ca acel vot sa-i apartina judecatorului Bogdan Mateescu. Altminteri, ar insemna ca Bobita iar si-a calcat pe inima si din nou a votat in favoarea „site-ului nefrecventabil” Luju.ro.


Iata minuta CSM:


Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat respingerea cererii formulate de catre doamna CAMELIA BOGDAN, judecator suspendat din functie, de aparare a reputatiei profesionale, fata de articolul publicat in data de 09.06.2020 pe pagina web www.luju.ro la sectiunea ”vorbe de fumoar”. (majoritate: 1 vot pentru admitere, 10 voturi pentru respingere).


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Ion dezamăgitul date 31 July 2020 17:15 0

Domnilor suntem o țară de nebuni.Camelia Bogdan, pînă acuma trebuia să fie sătulă de pușcărie. Probabil cei ce trebuiau s-o aresteze tremură de frica ei că poate vorbi și eventual proba. Țara asta este terminată, este pașalîc american și la cheremul ocultei mondiale. Dacă gîndești normal și la binele țării ești catalogat cu idei comuniste.După 30 de ani de distrugerea României,nu regret dar văd cu alți ochi organizarea comunistă. Oare cît or fi studiat străinătatea (america) să lanseze în lume marea și eficienta diversiune globală numită „DEMOCRAȚIE” ca medicament pentru proști.Sub democrație au murit și vor murii mulți proști.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii