Vorbe de fumoar – 26.08.2020 – Iar a aparut agitatorul-sef

Scris de: L.J.

26.08.2020 17:38
Vizualizari: 4845

* A trecut un an, dar DNA Ploiesti (fosta „unitate de elita” de pe vremea binomului Lucica-Zdreanta) a izbutit sa-si ocupe un singur post, ramanandu-i patru vacante. Problema este inca mai grava la structura centrala a Directiei Nationale Anticoruptie. Totusi, s-ar putea ca realitatea din teren sa contina o capcana pe care scriptele sa nu o poata surprinde. Dar mai multe cititi cu un click aici.


* Iata inca o batjocura din partea Guvernului Orban. De data aceast,a de suferit vor avea scolile, care risca sa fie duse in faliment. Cum se poate intampla asta, cititi aici.


* Ne-am bucurat degeaba... Pret de cateva zile, agitatorul-sef in problema pandemiei de Covid-19, ne referim la “comandantul actiunii” Raed Arafat, a disparut din spatiul public. Fara interviuri zilnice la toate televiziunile, fara mesaje prost scrise pe Facebook. Am crezut ca gata, Arafat a inteles ca lumea s-a cam saturat de el si ca aparitiile sale erau deja sufocante. De unde atat? Arafat a facut doar o mica pauza, probabil ca sa-si linga ranile dupa umilintele suferite in instanta, unde s-a confirmat ca ordinele sale de carantinare a unor localitati au fost abuzive. Raed Arafat a revenit in forta, cu mesaje alarmiste de genul “s-ar putea chiar sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau”. Noi credem ca deja problema este cronica, iar “comandantul actiunii” a ajuns sa sufere de cultul personalitatii. Suntem insa convinsi ca prezenta lui Arafat peste tot nu va mai dura foarte multa vreme, caci, asa cum deja tot mai multa lume vorbeste, el va fi primul sacrificat pentru nenorocirile comise de autoritati sub pretextul combaterii pandemiei de coronavirus. Si repetam: evenimentele din 2012, cand oamenii au iesit pentru el in strada, nu se vor mai intampla acum.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 26 August 2020 20:37 +13

Rotiția Arafat trebuie ejectată împreună cu guWERNER 2 pandemie și cu escrocul patentat SS ciolanISS. Care trebuie suspendat. Eventual de o cracă.

# Liţă date 26 August 2020 21:34 +1

... “lumea s-a cam saturat de el” ... "Massenmörder, hau ab!", aşa a fost primit la Wuppertal şi alungat din localitate ministrul german al sănătăţii Jens Spahn pe 24 august 2020.

# VIKY date 27 August 2020 11:31 +3

“s-ar putea chiar sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau”. Daca acestea sunt ordinile primite de la stapanii vaccinurilor, atunci asa va fi. El pregateste terenul, impreuna cu Rafila, care afirma ca: "NU va fi suficient o singura vaccinare, ci 2 sau 3, iar vaccinurile vor fi diferite, unul pentru copii, si altul pentru cei vulnerabili. Adica nu se cunoaste aproape nimic despre virus (cum va anunta tot timpul "autoritatile"),nu exista un tratament, dar EI fabrica vaccinul din martie, si se experimenteaza in India si Mexic. Al dracului, cum se ingrijesc mai mari "specialisti" in manipulare de sanatatea populatiei. Numai ca majoritatea populatiei s-a prins dupa afirmatia "specialistului" in virusologie, Bill Gates: "Cu un vaccin putem rezolva diminuarea populatiei pe glob cu 15-20%. Cine este acest criminal sa hotarasca cine trebuie sa moara, si cine trebuie sa traiasca?. Aveti grija de bunici si parinti, ca atat va mai ramas.

# VIKY date 27 August 2020 18:57 +5

Toata elita „specialistilor” si „autoritatile”, ii acuza de conspiratii pe cei care nu sunt de acord cu ei. Nu stiu daca „autoritatile” au vizionat declaratia „specialistului” in virusologie, Bill Gates, care declara nici mai mult, nici mai putin: „Cu un vaccin putem rezolva diminuarea populatiei pe glob cu 15-20%. Credeti ca dictatorul de la Cotroceni, Rafila, Tataru si Arafat sunt straini de acest genocid care este in derulare?. De ce credeti ca Tataru a schimbat directorii de spitale si DSP, in plina pandemie?. Ei aveau nevoie de slugi, iar specialistii au fost indepartati. Eu am o singura nedumerire: de ce ”virusul” ii ocoleste pe ei „specialisti” si „autoritati”, si prefera doar oameni simpli batrani si bolnavi?. Printre ei nu sunt batrani si bolnavi?. In 6 luni de „pandemie”, „virusul” nu a avut timp pentru copii, fiind ocupat cu batrani. Din septembrie se va ocupa in special de copii. Daca omenirea nu se va trezi, acest plan diabolic a unor minti bolnave va dura cat va fi nevoie

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii