Vorbe de fumoar – 26.08.2021 – Judecatoarea vanata de DNA poate ajunge la ICCJ

Scris de: L.J.

26.08.2021 17:40
Vizualizari: 5366

* Tineti minte ca acum cateva saptamani va spuneam ca Fondul Monetar International are boala pe o tara care a indraznit sa faca un gest de independenta economica? Ei bine, spre cinstea lui, statul respectiv a mers mai departe, in ciuda camatarilor de la FMI. Click aici ca sa vedeti ce si cum!


* Ramanand in zona zbirilor straini, va spunem ca Uniunea Europeana se uita chioras la eforturile Guvernului Romaniei de a mentine pe linie de plutire doua companii de stat, chiar daca executivul de la Bucuresti subliniaza ca ajutorul acordat celor doua societati vine strict in contextul crizei economice provocate de pandemie. Click aici ca sa vedeti cat de dramatic arata situatia!


* Avem o veste buna din domeniul justitiei: judecatoarea Adina Claudia Cioflan de la Curtea de Apel Oradea – cunoscuta pentru o serie de achitari pronuntate in dosare ale DNA si mai ales pentru inlaturarea unor interceptari ale SRI din aceleasi dosare, dar si din altele – nu si-a pierdut ambitia. Daca in sesiunea precedenta (septembrie 2020 – februarie 2021) Cioflan a picat la interviu, de data aceasta magistrata a intrat din nou in cursa. Anuntul a fost facut de catre CSM joi, 26 august 2021, Consiliul Superior al Magistraturii precizand ca initial nu inregistrase candidatura magistratei din cauza unei erori tehnice (vezi facsimil).

Amintim ca judecatoarea Adina Cioflan s-a numarat printre magistratii ardeleni pe care celebrul cuib de paraditori de la DNA Oradea din jurul lui Ciprian Man si Cristian Ardelean intentionau s-o „linisteasca” (click aici pentru a citi).

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii