Vorbe de fumoar – 27.01.2021 – Firma unui celebru avocat, victima unei fraude de proportii

Scris de: L.J.

27.01.2021 18:25
Vizualizari: 4243

* Soc in Cluj! Ceea ce se intampla acum este de-a dreptul de domeniul SF-ului. Deci daca unele filme sau jocuri pe calculator v-au lasat masca, stati sa vedeti ce va fi in realitate! Vorbele sunt prea palide ca sa descrie asa ceva, deci mai bine faceti singuri click aici ca sa va convingeti.


* Cel mai probabil, cand auziti ca cineva s-a trezit cu un milion de euro, primul impuls ar fi sa exclamati: „Ce noroc pe capul lui!” Ei bine, acum lucrurile nu stau chiar asa de roz. Mai precis, avocatul Razvan Doseanu s-a pomenit ca propria casa de avocatura a primit un contract de peste 4,87 milioane lei, incheiat marti, 18 ianuarie 2021, cu Oficiul National pentru Achizitii Centralizate (ONAC), pentru ca firma avocatului ca sa livreze 450.000 de halate pentru medici in orasul Mizil. Problema este ca Doseanu nu are nici in clin, nici in maneca cu aceasta afacere, exprimandu-si stupefactia si explicand ca este vorba despre o eroare sau o frauda. Miercuri, 27 ianuarie 2021, Razvan Doseanu a subliniat pentru Lumea Justitiei ca nici macar nu i-a intrat vreun ban in cont in legatura cu aceasta dubiosenie. Oricum: cititi toate detaliile aici, pe Lumea Politica.

PS: pentru ca am primit intrebari de la cititori, precizam ca publicatia de mai sus nu are nicio legatura cu Lumea Justitiei ori cu vreunul dintre celelalte doua site-uri ale noastre (Lumea Juridica si Lumea Banilor).


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# CARCOTAS date 27 January 2021 20:50 0

Da chiar ma intrebam, sunt oare ale voastre Lumile alea? va ajut si eu la publicitate...

# Edelweiss - Ivory Tower Criminal Packaged date 28 January 2021 00:44 +5

Răzvan Doseanu? „Prietenul” derbedeilor paraditori de la Oradea? Să zică ”mersi!” că nu i-au „perforat” PC-ul și să i-l infiltreze cu ceva scene erotice cu minori/minore sau că nu i-au plantat prin locuință câțiva haldani de canabis! Să fi văzut pe urmă ce fain îl împachetau în vreo poveste „romanțioasă” despre ”pedofilie” sau ”droguri” - în general povești dintr-astea cu mare priză emoțională la public, generatoare de automatisme sentențioase iraționale și care, în fapt, nu reprezintă altceva decât acțiuni manevriere de ÎNVĂLUIRE, puse în operă de acești Scelerați din OSPICIUL PUBLIC (= MP). Hallelujah că-s doar niște țechini dubioși, pe a căror urmă va veni amușinând, zilele următoare, un psihopat cu robă din Ministerul fără minister.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii