Vorbe de fumoar – 27.05.2020 – Ciocanitorul Werner. Margareta din CSM a mai facut una tare (Video)

Scris de: L.J.

27.05.2020 17:00
Vizualizari: 5609

* O procuroare care a facut istorie in materie de sanctiuni ramane deocamdata in sistem, in urma deciziei Sectiei pentru procurori din CSM. Cum se numeste magistrata si cu cate sanctiuni a fost captusita de-a lungul carierei puteti afla facand click aici.


* Ce-o fi cu presedintele Klaus Iohannis, stimati cititori? Miercuri, 27 mai 2020, Werner a avut un gest care poate fi lesne interpretat drept o iesire nervoasa. Cel mai probabil, iritat de problemele cu prompterul, Scrasnila Voda i-a trosnit o palma pupitrului de la care vorbea. Noua episodul acesta ne-a amintit de scena paltonului aruncat pe masina, la nervi. Dumneavoastra ce ziceti? Ce of, ce chin, ce jale l-o roade pe presedinte?
* De la inaltimea primului om in stat, ne coboram privirile catre o sefa mult mai mica, dar cu importanta ei aparte in ecuatia puterii. Ne referim la judecatoarea Nicoleta Margareta Tint, cea care a avut ghinionul sa conduca CSM taman acum, in 2020, cand doua luni de mandat i-au fost puternic eclipsate de catre pandemia de coronavirus. Ei bine, dupa cum v-am aratat deja aici, Margareta Tint si-a pus colegii din Consiliu sa-si ia cu ei calabalacul – inclusiv calculatoarele – si sa se trambaleze pana la Facultatea de Drept, in a carei sala Constantin Stoicescu vor avea loc sedintele Plenului CSM pe durata starii de alerta, pentru respectarea distantarii sociale.

Partea buna este ca nu ne referim la calculatoare mari, de birou (desktopuri), ci la laptopuri, care evident ca sunt mult mai usor de carat. Altminteri, v-ati fi asteptat ca ditamai judecatorii si procurorii CSM-isti sa-si care singuri unitatile centrale si monitoarele? Vi-i inchipuiti, de exemplu, pe Bogdan Mateescu sau pe Cristian Ban cocosati sub apasarea poverilor?

In tot cazul: noi am aflat ca odata cu aceasta porunca, judecatoarea Nicoleta Margareta Tint le-a devenit draga colegilor ca sarea-n ochi. Nici nu stiti ce a fost la gura procurorilor... De-aia va sfatuim sa fiti pe faza maine (joi), ca sa vedeti in ce masura aceste nemultumiri vor fi verbalizate in sedinta de plen.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Analyst date 27 May 2020 18:30 +6

La cât sunt de inutili, nocivi și toxici acești șobolani judiciari, Io* i-aș fi pus pe cei din Consiliul Inferior al Magistraturii să-și țină „șezătorile” într-un loc menit... că_cănarilor: la toaleta Gării de Nord. :-x post-scriptum: acum, că s-a dezumflat megașarlatania mondială cu Covi Nineteen, revenim și noi la subiecte serioase? TĂIEREA DRASTICĂ A STIPENDIILOR ȘI BENEFICIILOR ACESTOR INFRACTORI CU ROBE? (infractori al căror număr statistic nici măcar CIM nu-l poate preciza cu exactitate, ba mai mult îi doare fix în paișpe de o disparitate statistică funcțională a sistemului ECRIS. Mai exact îi doare-n cur, că doar ei sunt semizei și nu dau socoteală plebeilor din chimirul cărora le sunt adunate urdorile alea de salarii NESIMȚITE.)

# Edelweiss - Ivory Tower socotitor de infractori cu robe date 27 May 2020 18:35 0

”Adevăr sau provocare: suntem judecați de INFRACTORI?” :eek: link din care orice om de bună credință poate constatat CÂT SUNT DE BĂTUȚI ÎN CAP CU LEUCA ACEȘTI BORFAȘI DIN CIM: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2020/02/adevar-sau-provocare.html

# Cetateanul date 27 May 2020 18:41 +1

Revin cu nedumerirea, că la întrebări nu răspunde nici parchetul în țara asta: cine plătește organizarea activității la Facultatea de Drept? A fost definit amfiteatrul ca loc temporar de muncă? Dacă se întâmplă vreo neplăcută? Cum au stabilit posturile de pază pentru jandarmi și dacă nu au făcut-o cum se împacă asta cu legea? Cine plătește dezinfectarea, lumina, apa, femeia de servici de la Universitate? Cum se asigură protecția accesului de la distanță la sistemul informatic al consiliului și la bazele de date ale acestuia? Sau se face prin rețea publică? Sau vine sts, dar atunci pe ce bani se face această cheltuială? ETC ETC

# DODI date 27 May 2020 21:35 +11

Prostul nu e prost destul dacă nu o și demonstrează. În văzul lumii întregi. Așa vor înțelege peneliștii și useriștii (cu mintea odihnită și deci mai lentă) ce cleptoman fără bun simț este în fruntea țării și cât ne poate face de rușine în fața lumii întregi. Pentru că mulți străini ajung să judece România după imaginea acestui tembel.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii