Vorbe de fumoar – 27.06.2021 – Sefii fotbalului se pun bine cu seful DNA

Scris de: L.J.

27.06.2021 20:11
Vizualizari: 3393

* Sunt amenintari cu moartea dupa un urias jaf. Mai exact, dupa evaporarea a – atentie! – 3,6 miliarde de dolari. Nu va spunem mai multe, ci va lasam sa cititi aici.


* Acum doua saptamani, toata presa vuia de fotografiile cu seful DNA Crin Nicu Bologa in tribuna oficiala la meciul Austria-Macedonia de Nord (foto), alaturi de presedintii celor doua camere parlamentare (Ludovic Orban si Anca Dragu), de vicepremierul Dan Barna, ministrii Lucian Bode si Bogdan Aurescu, precum si primarul Bucurestilor, Nicusor Dan (click aici pentru a citi).

Si stiti ca Bologa si ceilalti lideri politici au stat la oficiala, in timp ce fotbalistii Generatiei de Aur au fost trimisi la Tribuna a II-a. Noi am fost curiosi sa aflam de la ce institutie a primit Bologa invitatia la meciul respectiv, asa ca am trimis o solicitare la DNA. La randul ei, Directia Nationala Anticoruptie a raspuns ca Nicu Bologa primise invitatia din partea Federatiei Romane de Fotbal (vezi facsimile). Asadar, sefii fotbalului se pun bine cu seful DNA, ca, deh, cine stie ce aduce viitorul. Caci altfel nu intelegem de ce sa ii dai invitatie la oficiala lui Crin Nicu Bologa, dar sa ii trimiti la Tribuna a II-a pe Gica Hagi si Gica Popescu.

 *


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Goargăș date 28 June 2021 11:34 +35

Ce pretenții să ai de la papițoiul închipuit, venit la conducerea fotbalului (cică ales, halal!) prin ,,jertfirea" lui Gică Popescu. Dar Dumnezeu nu doarme, toți complotiștii vor primi ceea ce li se cuvine.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii