Vorbe de fumoar – 27.07.2020 – Cumatrul lui Kovesi i-a invins pe Daniel Horodniceanu si pe Claudiu Dumitrescu

Scris de: L.J.

27.07.2020 19:25
Vizualizari: 4089

* E nebunie ce se intampla. Procurorii Romaniei au ajuns sa dea explicatii in fata gruparilor #rezist despre solutiile pe care le dau in dosare. Si nu orice fel de procurori, ci ditamai Procurorul General Gabriela Scutea. Va dati seama ce s-ar fi intamplat daca vreun ministru al Justitiei din Guvernele PSD ar fi indraznit sa ceara explicatii vreunui procuror despre o solutie in dosar, desi procurorii se afla sub autoritatea ministrului Justitiei... Dar despre ce anume s-a intamplat puteti citi aici.


* Printre atatea vesti proaste, iata ca avem parte si de lucruri bune. Iar ele sunt cu atat mai importante cu cat vin in plin declin economic al Romaniei. Click aici ca sa aflati detalii.* Vi-l mai amintiti pe fostul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu? In caz ca nu o faceti, nu avem ce sa va reprosam, caci cat timp a condus DIICOT, Horodniceanu nu s-a facut remarcat cu cine stie ce fapte de vitejie, fiind vazut mai degraba ca un bodyguard al inculpatei Laura Kovesi. Horodniceanu a mai ramas insa renumit in sistem prin apetenta sa pentru functii inalte. Stiti doar ca pe unde era cate un concurs pentru vreo functie de mare sef intr-un mare parchet, hop si Daniel Horodniceanu. A luat flit dupa flit, iar rejecturile continua. Dupa ce in trecut nu a prins un nou mandat de sef DIICOT si nu a pupat nici scaunul de Procuror General, Horodniceanu a sperat ca va lucra sub “Slujire” - ne referim la Kovesi – la nefunctionalul Parhet European. Ce sa vedeti: din nou a fost trimis la plimbare. Asta intrucat procurorul roman care va activa la Parchetul European va fi Catalin Borcoman de la DIICOT Brasov, acesta fiind preferat atat lui Daniel Horodniceanu, cat si procurorului DNA Claudiu Dumitrescu. Bine, sa fim drepti si sa spunem ca Borcoman a avut un mare atu fata de contracandidatii sai: Laura Kovesi i-a botezat copilul. Adica este cumatrul Lulutei. Desigur, relatia de familie nu a contat, caci la Bruxelles nu exista nepotisme, nu-i asa?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# livia date 28 July 2020 08:35 +10

Nepotism in cloaca UE? Numai profesionalism si stiinta de carte. Cucuveaua este un exemplu......

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii