Vorbe de fumoar – 27.08.2021 – Fenomen ciudat: dispar dosarele de pe portal

Scris de: L.J.

27.08.2021 17:28
Vizualizari: 6622

* Nu se intrevede nimic bun la orizont in ceea ce priveste scumpirile. Nu o spunem noi, ci o institutie a statului. Cum arata cifrele vedeti facand click aici.


* Pe de alta parte, avem si o veste buna: se misca lucrurile in domeniul infrastructurii. Zilele trecute a fost receptionat un proiect de peste 14 milioane de lei. Ce firme si-au imparti banii aflati cu un click aici.


* Ce-o fi cu Ministerul Justitiei si cu Inalta Curte? Pana acum vreun an-doi, puteam gasi pe site-ul Inaltei Curti (http://www.scj.ro/738/Cautare-dosare-si-parti) minutele unor dosare vechi, mergand chiar pana in anii '90, iar pe portalul celorlalte instante (http://portal.just.ro/SitePages/acasa.aspx), administrat de catre Ministerul Justitiei, erau disponibile minutele unor cauze vechi chiar si de 10 ani. Acum, in schimb, dosarele dispar pe capete. Din cate auzim, ele sunt eliminate de indata ce motivarea hotararii definitive le este comunicata partilor. Mai, sa fie! Ce-o fi cu atata secretomanie? In fine: vom urmari mai indeaproape subiectul si va vom tine la curent.


* Ati vazut demult ca Facebook cenzureaza tot felul de postari incomode – de exemplu, pe tema dictaturii pandemice sau a ofensivei LGBT. De aceea, oamenii gasesc tot felul de refugii. Zilele trecute, v-am anuntat ca Lumea Justitiei si-a facut aici canal pe aplicatia de mesagerie Telegram, ca sa avem alternativa cand Facebookului i se pune pata pe noi. De data aceasta, am gasit o solutie in plus: o retea sociala romaneasca denumita Romandru. Pe noi, cei de la Luju, ne puteti urmari accesand acest link: https://romandru.ro/luju_ro.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 27 August 2021 20:28 +26

Nu doar dispar dosarele de pe portal ba chiar se si anonimizeaza unele parti....bineinteles din copertile interesa(n)te. Justițe independentă și transparentă.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii