Vorbe de fumoar – 27.09.2020 – Judecatorii de la CAB au castigat Cupa Baroului Bucuresti la fotbal (Foto)

Scris de: L.J.

27.09.2020 17:56
Vizualizari: 3620

 

* Exista si primari care castiga alegerile fara niciun fel de emotii, desi in curtea lor au fost descoperite nereguli destul de grave. Un asemenea caz il puteti vedea aici.


* Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au invins avocatii. Nu, nu este vorba despre pronuntarea unor hotarari defavorabile avocatilor, ci despre o victorie obtinuta pe terenul de fotbal. Mai exact, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti (foto 1, in albastru) au reusit sa castige Cupa Cupa Baroului Bucuresti la fotbal. Pe locurile 2 si 3 s-au situat echipele Baroului Bucuresti (foto 2, in portocaliu), iar ultimul loc a fost ocupat de echipa ADSA (Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor) Bucuresti (foto 3, in rosu si negru), condusa de avocatii Daniel Fenechiu si George Moloman. La eveniment a fost prezent si decanul Baroului Bucuresti, Ion Dragne, iar pe langa cupe, medalii si diplome, participantii la eveniment s-au putut delecta si cu un gulas preparat de Daniel Fenechiu.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii