Vorbe de fumoar – 27.10.2020 – Clotilde a nimerit la o judecatoare-activista. Nimeni nu se pune cu urmasa lui Werner

Scris de: L.J.

27.10.2020 16:32
Vizualizari: 4282

* Luni, 26 octombrie 2020, a avut loc o uriasa tranzactie. Vorbim despre miliarde de dolari. Dati click aici ca sa aflati mai multe detalii – inclusiv despre ceva ce a crescut spectaculos in numai cinci zile.


* Probabil ca ati vazut deja stirea ca USR-ista Clotilde Armand a fost validata definitiv de catre Tribunalul Bucuresti pentru postul de primar al Sectorului 1, in ciuda filmarilor ce dovedeau manarirea sacilor cu voturi. Ei bine, interesant este ca in dosarul nr. 31249/299/2020, completul a fost alcatuit din judecatoarele Lucia Ioana Frunza si Carla Alexandra Anghelescu. Coincidenta face ca judecatoarea Anghelescu sa fi ingrosat in 2017 randurile magistratilor-activisti care au semnat memoriul FJR impotriva noilor legi ale justitiei. Abia asteptam motivarile – si de la fond (Judecatoria Sectorului 1), si de la apel (Tribunalul Bucuresti).


* Mutandu-ne atentia asupra Sibiului, va spunem ca tribunalul judetean a validat-o in functia de primar pe protejata lui Klaus Iohannis, Astrid Fodor, dupa ce judecatoria o invalidase. Vorbim despre cauza nr. 9486/306/2020. Aici lucrurile sunt cel putin la fel de interesante ca la Clotilde Armand, in conditiile in care Fodor are deja o hotarare definitiva de la Inalta Curte, care ii interzice timp de trei ani, pana in 2023, sa ocupe functii publice, din cauza ca ICCJ a confirmat acuzatia ANI privind incompatibilitatea politicienei. Absolut intamplator, validarea lui Astrid Fodor vine dupa ce, imediat dupa esecul din prima instanta, politiciana s-a laudat ca vorbise cu presedintele Klaus Iohannis, iar Ranjila Voda o incurajase. Daca sunteti la masa, ridicati paharul in cinstea independentei justitiei din Romania! Am spus sa ridicati paharul, nu sa varsati o picatura.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Ioana M. date 27 October 2020 18:32 +10

Nu conteaza dovezile fraudei...primarita e validata de judecatori.Alti primari au fost validati de judecatori desi aveau cazier.La Sibiu, desi ANI a declarat o incompatibila pe Astrid- urmasa de nadejde a lui Iohannis, a fost validata de judecatori. La Sibiu banii sa traiasca ! in plina pandemie se zice ca se organizeaza Targul de Craciun.

# Hello. date 27 October 2020 18:52 +18

Pentru Clotilde : "Catelus cu parul cret , fura rata din cotet. Si se jura ca nu fura si l-am pris cu rata-n gura ( VOTUL in URNA). "...Asa ca la sectorul 1 Bucuresti : TOT INAINTE , liber de la judecatorii....Aberant ce se intampla in justitia de la noi .!!!

# YES. date 27 October 2020 18:58 +3

Si Piata Vicctoriei este GOALA de # rezist.......!!??.

# Sphinx. date 27 October 2020 19:10 +11

Daca VOTURILE tot sunt FURATE , ce rost mai are sa merg la VOTARE de acum incolo .!

# Un cetatean . date 27 October 2020 19:17 +7

Multumiri Franta pentru asa ""PODOABA" (Clotild Armand) !!

# MARIAN. date 27 October 2020 22:07 +10

Sa intelegem dupa cele petrecute azi in asa zisa "justitie" din Romania , ca DICTATURA-personala a lui K.W.Johannis s-a si INSTALAT !.. si NIMENI nu se opune de frica (ca pe vremea lui Ceausescu) . RUSINE pentru politicieni de toate partidele .!

# x-link date 28 October 2020 06:42 -3

faptul ca inclusiv luju pune articolul despre NEDREPTATEA asta la SI ALTELE (fara sa faca un articol de.sine statator).demonstreaza ca traim INTR O FALSA LIBERTATE. Dictatura e de mult instaurata. seful adevarat este cel pe care nu il poti critica

# ROMÂNIA LUCRULUI BINE FURAT date 28 October 2020 08:49 +1

OARE ,DE ASTA O TREBUIT ÎMPUSCAT ,,,CEAUSESCU?SE VEDE CÃ DA.NO ACUM AU ROMÂNII CE AU ALES,VOTAT ,FURAT.ACUMA AU DE TOATE.TINERI MULTI ÎMPUSCATI LA REVOLUTIE CA SÃ DÃM ,TOTUL PE MÎNA.,HOTILOR DE LA JUSTITIE SI MAGRAONULUI DE LA COTROCENI.ROMÂNII DE ACUMA SE VÃD A FII LASI.DAR BUCURESTENILOR,ASA VÃ TREBUIE.CU DOI TREI LA MITING NU FACETI NIMIC.S AU VÃ E FRICÃ DE,GOLANII #ASTAGI.

# SUPÃRAT PE CE SE ÎNTÎMPLÃ date 28 October 2020 09:40 0

Dacã,DACÃ DOAMNE FERI AI PROBLEME ,SI AJUNGI ÎN SALA DE JUDECATÃ,?LA CUM JUDECÃ ,SERVITORII MAGRAONULUI,TREBUIE SÃ DUCI CU TINE ,,,,BAZOOCA.ASA ÎTI F******I DREPTATE TU TIE,NU GUNOAILE JUSTITIARE.OARE SÎNTEM DEPARTE D A NE FACE DREPTATE SINGURI????

# Neanae date 28 October 2020 14:32 +1

Stați cuminți și luați tonice cu calmante. Peste 4 ani vom avea Prezidențiale și e posibil ca România sa continue sub papuc/bocanc/sandale cu toc cui, in fine, sub călcâi strainez. Fritz, Armand, Leclerc, Lewis, Kim Qi Kong, Nahamura! Orice in afara dă unul dăștept dă pă Bâlea Lac! Un pește autohton sa știm ce gust are. Cu judecătorii și politicienii actuali terenul e semănat adânc. Pardon MINAT! Alegerile sunt de sanki demokratzâie ... Cred ca ne-am cosmosipoliticizat pana in măduva caprei vecinului. Ca a noastră e moarta de mult! Bravo acestei judecătoare, o patrioată marțiană nu făcea mai bine - ți-ar sămânța să-ți fie dă periferică vândută!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii