Vorbe de fumoar – 28.01.2021 – Ia priviti ce are Chis pe perete (Foto)

Scris de: L.J.

28.01.2021 17:44
Vizualizari: 4329

* O mare banca din SUA intervine intr-un domeniu afectat de incertitudinile ultimelor saptamani. Iar subiectul este cu atat mai sensibil, cu cat cea mai mica greseala ar genera dezechilibre nebanuite. Click aici ca sa intelegeti despre ce vorbim.


* V-am aratat in urma cu cateva ore galceava dintre judecatorii CSM Bogdan Mateescu si Mihai Balan (click aici pentru a citi). Totusi, ne-a parut rau ca am ignorat alta vedeta a Consiliului Superior al Magistraturii. Nu-i nimic: ne revansam acum. Ia priviti ce are pe perete in birou judecatoarea CSM Andrea Chis! Da, ati vazut bine: un tablou cu ea insasi, in care judecatoarea apare privind visator catre orizont. Am comenta in fel si chip, dar am risca sa fim considerati nedelicati, asa ca ne multumim s-o felicitam pe Chis pentru savoir vivre-ul de care da dovada si ii recomandam sa-si puna „La vie en rose” ca sonerie la mobil. Am merge pe versiunea lui Edith Piaf, dar nici cea a lui Louis Armstrong nu e de lepadat.

 * In editia de miercuri a „Vorbelor de fumoar”, ati vazut cum avocatul Razvan Doseanu a intrat fara voia lui intr-o incurcatura legata de achizitii publice (click aici pentru a citi). Mai exact, casa de avocatura a lui Doseanu a aparut in scripte ca si cum ar fi primit contract de peste 4,87 milioane lei, incheiat marti, 18 ianuarie 2021, cu Oficiul National pentru Achizitii Centralizate (ONAC), pentru ca firma avocatului ca sa livreze 450.000 de halate pentru medici in orasul Mizil. Bineinteles ca avocatul a iesit in presa si a explicat ca a fost o greseala.

Ei bine, noutatea este ca joi, 28 ianuarie 2021, presedinta ONAC Cornelia Nagy i-a transmis lui Octavian Oprea (presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei) sa remedieze situatia, ceea ce s-a si intamplat.


Va prezentam atat adresa ONAC catre Oprea, cat si comunicatul ONAC dupa rezolvarea problemei (vezi facsimile):
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii