Vorbe de fumoar – 28.04.2021 – Aleluia! S-a desfiintat Completul Negru

Scris de: L.J.

28.04.2021 16:14
Vizualizari: 5652

* De la „mai da-le, Nicule, 100 de lei” am ajuns la „mai da-le, Florine, 10 lei”. Caci cu doar 10 lei a majorat guvernul Florin Citu sumele destinate medicilor. In legatura cu ce sunt acesti bani aflati facand click aici.

 


* O importanta companie de stat se asteapta ca in 2021 sa inregistreze un profit care, in valoare absoluta, sa fie sensibil mai mare decat pierderea din 2020. Cat de realiste sunt asteptarile firmei va puteti face singuri o parere dand click aici.


* O ce veste minunata! S-a desfiintat Completul Negru de la Inalta Curte dupa pensionarea judecatorilor Ionut Matei si Florentina Dragomir, membri alaturi de judecatoarea Alina Ioana Ilie ai Completului C4 al instantei supreme. Completul de nedorit pentru orice justitabil ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia a fost luata in sedinta Colegiului de conducere al ICCJ din aceasta saptamana. Mai in gluma, mai in serios, Inalta Curte ar face bine sa nu mai infiinteze vreodata Completul C4 de la Sectia penala. Nu de alta, dar credem ca poarta ghinion si trezeste cumplite amintiri la gandul ca C4 ar putea fi reinfiintat si transformat intr-un nou Complet Negru, cum a mai fost. Daca vreunii se simt lezati de aceasta recomandare, sa se gandeasca atunci ca nu se mai doreste reinfiintarea C4 in semn de respect si apreciere, ca la fotbal, pentru intreaga activitatea desfasurata in executii. Sa ii mai faca si un tricou lui Matei cu C4 la petrecerea de pensionare si aia e!

Altfel, aflati ca in aceeasi sedinta s-a decis si unde vor intra judecatorii nou-promovati la Inalta Curte de catre CSM. Vorbim despre Soane Laura Mihaela si Selea Mircea Mugurel, care au fost repartizati in completele din care faceau parte judecatorii pensionari Horia Valentin Selaru si Simona Nenita. Asa ca, pana la finalul anului, in dosarele care au fost repartizate Completului C3 din care facea parte Selaru, va intra judecatorul Selea, iar in locul lui Neninta, la C6 va intra Soane.


* Se umplu pana la refuz puscariile in pandemie. Sa luam un exemplu clar: Penitenciarul Aiud, despre catre trebuie sa stiti ca a deschis licitatie pentru transformarea unor spatii de productie din interiorul inchisorii in spatii de cazare. Nu mai au unde sa puna detinuti, pesemne. Noi zicem ca nu e de joaca aici si ar trebui urmarit ce se mai intampla si prin puscarii, nu doar prin spitale.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# CARCOTAS date 28 April 2021 21:35 +32

A disparut completul negru, vine vremea completelor maro.

# VIKY date 29 April 2021 08:21 +48

Cred ca lumea va regreta completul Negru. Nazistii vor infiinta Completul Mortii. Nu cred ca 1% din populatie este constienta de macelul din tara, si pe plan uman, si pe plan economic. Este un popor usor de manipulat. O manipulare grosolana o practica capul nazistilor de la Cotroceni: "Nu sunt de acord cu Pasaportul verde in Romania". Ati inghitit pe nemestecate manipularea (minciuna):"În România, instituțiile de resort, STS, Ministerul Sănătății, lucrează la instituirea unei căi unice de comunicare cu Comisia Europeană, astfel încât atunci când vom avea varianta 100% finală a Regulamentului, să avem şi infrastructura pregătită".""Din fericire, Comisia Europeană a luat decizia de creare a unei aplicații unitare şi nu a lăsat statele să îşi dezvolte, fiecare în parte, câte o aplicație".

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii