Vorbe de fumoar – 28.06.2021 – Europa vuieste despre abuzul impotriva lui Puiu Popoviciu. S-a aflat primul judecator din viitorul Cotet

Scris de: L.J.

28.06.2021 18:39
Vizualizari: 5997

* In caz ca aveti rate la banci, fiti cu ochii cat cepele, fiindca misuna teparii care vor sa va usureze de bani pentru un serviciu la care aveti dreptul gratuit! Avertismentul vine chiar din partea oficialilor care ofera acest serviciu. Click aici pentru detalii!


* Tineti minte cum PNL-istii si USR-istii o injurau pe Gabriela Firea pentru ca ii daduse unei firme turcesti contractul pentru noile autobuze din Bucuresti? Ei bine, acum guvernul PNL-USR a fericit alta companie, dar tot din Turcia, cu un contract comparabil cu cel pentru autobuze. Click aici ca sa vedeti ce vizeaza noua afacere!


* Abuzul judiciar impotriva omului de afaceri Puiu Popoviciu a ajuns in atentia presei europene. Mai multe publicatii denunta felul scandalos in care fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran a solutionat dosarul Baneasa. De altfel, sirul de abuzuri din speta Baneasa au determinat chiar refuzul unei instante britanice de a-l extrada pe Popoviciu in Romania. In plus, jurnalistii din Regatul Unit chiar dau de inteles ca aceasta cauza ar putea provoca o explozie la CEDO. Click aici ca sa vedeti dimensiunea scandalului!


* Mai avem mai bine de un an cu actualul Consiliu Superior al Magistraturii, zis “Cotetul Superior al Magistraturii”, dar exista cativa magistrati dati ca sigur in viitorul Consiliu. Asta desi, chipurile, locurile in CSM se ocupa in urma unor alegeri organizate in randul judecatorilor, care sunt programate abia pentru anul viitor. Unul dintre cei despre care lumea vorbeste ca va face parte din viitorul Cotet este presedintele Curtii de Apel Alba Iulia, judecatorul Liviu Gheorghe Odagiu. Acesta cica va fi unul dintre cei trei reprezentanti ai curtilor de apel in CSM-ul care isi va incepe activitatea in 2023. E drept, din cate stim noi, despre Odagiu nu s-a auzit nimic rau deocamdata, are o presa locala favorabila, dar nimeni nu trebuie sa plece pe fenta. Au mai fost destui care, dupa ce au pozat in baieti buni, si-au dat arama pe fata. Nu spunem ca e cazul judecatorului Liviu Gheorghe Odagiu, ci doar consideram ca putina precautie nu strica, avand in vedere tepele din ultimii ani. Daca e adevarat ca Odagiu are deja locul asigurat, noi speram sa isi faca treaba cum trebuie si chiar sa lupte pentru o Justitie mai curata, mai sanatoasa si fara blaturi. Sa fie fix opusul unui actual membru CSM. Stie el care.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii