Vorbe de fumoar – 28.08.2020 – Masca e doar pentru fraieri (Foto)

Scris de: L.J.

28.08.2020 16:07
Vizualizari: 4933

* Consiliul Concurentei a iesit la interval. Institutia a publicat o lista cu zeci de companii banuite de nereguli grave. Ce nume sonore se gasesc printre ele si mai ales care este acuzatia adusa de Consiliu aflati cu un click aici.


* Daca joi v-am prezentat o procuroare de sedinta de la Tribunalul Bucuresti care statea in sala cu ditamai masca de gaze pe figura (click aici pentru a citi), acum va spunem ca tot in Bucuresti, dar la o judecatorie de sector, judecatoarea a condus bine-mersi sedinta fara masca. Sa fim bine intelesi: nu incurajam talibanismul Guwernerului, cu purtatul universal al mastii, din cauza asa-zisei amenintari a unei gripe pe timp de vara! Noi doar evidentiem dublul standard: o judecatoare statea relaxata, fara masca, in timp ce justitiabilii si avocatii din sala (precum si procuroarea de sedinta) erau tinuti cu botnita.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 28 August 2020 20:48 +21

În țara în care legea trebuie respectată doar de căței, în care președintele se comportă ca o slugă a intereselor străine și latră împortiva celui mai important partid, în care sică mandolină scuipă pe Constituția, legile și cutumele țării, în care SRI+STS își fac jocul de peste 20 de ani și ne ”aleg” cel mai șantajabil, mitoman și mitocan președinte, în care la alegerile generale de regulă se fură în draci, iar firmele de sondare (toate mascate ale SRI) dau cifre imposibile pentru a acoperi furtișagurile SRI, într-o astfel de țară imbecilii, pupincuriștii, tupeiștii și nulitățile își fac veacul și trag, deocamdată cu succes, țara înapoi cu decenii întregi. Și ne mai mirăm că onorabilii, profesioniștii și oamenii cu bun simț ne părăsesc?. Este un efort conjugat al instituțiilor de forță și al imbecililor puși de ei în funcții importante de ani de zile. Ar fi necesară o nouă revoluție pentru a încerca aducerea țării pe făgașul normal.

# Liţă date 28 August 2020 20:59 +9

Bine a făcut doamna judecătoare. Ceilalţi puteau să-i urmeze exemplul, păstrând o distanţă decentă între ei.

# Culiță date 28 August 2020 23:28 +2

O O fi gravidă și nu suportă masca. Nu fiți răutăcioși .Zic și eu

# Anonymus Magnus date 30 August 2020 08:31 +2

Hai sa terminam cu tampeniile. Chiar in ordonantele militare si, ulterior, in reglementarea starii de alerta, li se pemite vorbitorilor in public (si judecatorul este o asemenea persoana) sa vorbeasca fara masca, sub conditia pastrarii unui distante de min. 3 metri. Asa spune legea. Daca unii sunt mai fricosi, asta e!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii