Vorbe de fumoar – 28.10.2020 – Eschive in CSM pentru “Bobita”

Scris de: L.J.

28.10.2020 17:04
Vizualizari: 3147

* Romanii trebuie sa fie cu mare bagare de seama si sa nu lase garda jos. Asta intrucat abuzurile ascunse in spatele asa-zisei lupte impotriva Covid pot deveni tot mai dese. Si tot mai grave. Nu o spunem noi, ci o importanta institutie. Click aici ca sa cititi despre ce este vorba.


* Un important magistrat din tara a oferit zilele acestea cateva detalii extrem de importante despre combinatiile care se iau in calcul in CSM, astfel incat judecatorul Bogdan “Bobita Matilet” Mateescu sa ajunga sef al Consiliului. Cica dupa materialul din Lumea Justitiei in care am devoalat ca voturile decisive apartin judecatoarelor Nicoleta Margareta Tint, Lia Savonea, Simona Marcu si Mariana Ghena, care pot inclina balanta in favoarea lui Bogdan Mateescu sau a Evelinei Oprina (click aici pentru a citi), prin CSM s-a nascut o noua idee. Pentru a nu fi acuzate de judecatorii din tara (desigur cei care isi pastreaza demnitatea si nu se “vand” pentru o functie) ca gireaza un personaj precum “Bobita”, cica anumitor doamne dintre cele enumerate mai sus li s-a sugerat ca ar putea sa isi anuleze voturile. Adica sa dea vot nul, sa nu il voteze nici pe Bogdan Mateescu, nici pe Evelina Oprina. Cu alte cuvinte sa se spele pe maini. Desi asta i-ar deschide cale libera lui Mateescu la sefia CSM (poate ca unele dintre Tint, Savonea, Marcu si Ghena chiar il vor pe Mateescu), in conditiile in care "Bobita" ar fi votat de Andrea Chis, Mihai Balan si Catalin Predoiu, iar Oprina de Gabriela Baltag si probabil Corina Corbu. Problema este ca o asemenea strategie ar fi o mizerie, iar cele patru doamne ar trebui sa nu plece urechea la fel de fel de sfaturi, ci sa fie "barbat". Sa aleaga: merg cu Mateescu (si din punctul nostru de vedere, dar nu numai, vor contribui decisiv la predarea Consiliului catre Sistem) sau merg cu Evelina Oprina, singura varianta sanatoasa (desigur alaturi de Gabriela Baltag, care insa a ales sa nu candideze anul acesta, respectand decizia facuta cu ani in urma cu celelalte judecatoare din CSM cum ca sefia din 2021 va fi detinuta de Oprina).


* In SUA continua dezvaluirile despre afacerile familiei Biden. Afaceri in care la inaintare era bagat Hunter Biden, dar cu care era la curent si contracandidatul lui Donald Trump, Joe Biden. Recent, fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden, Tony Bobulinski, a oferit detalii extrem de importante despre reteaua Biden. Le puteti urmari in interviul de mai jos:Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Predictie date 28 October 2020 18:20 +4

Viitorul presedinte va fi Bogdan Mateeescu, iar dupa el va fi Mihai Balan. Dixit.

# Caterinca date 30 October 2020 14:40 +1

Ii trimitem o savarina cadou, de data asta nu de Valcea, ii trimitem una de PADURE :)) .... a priori

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii