Vorbe de fumoar – 28.11.2019 – "Brigada Nufarul" a fericit-o pe procuroarea din cazul Sorina. Iohannis trimite flori la Parlament

Scris de: L.J.

28.11.2019 17:20
Vizualizari: 2751

* Incepem editia cu o veste trista: Sectia pentru procurori in materie disciplinara a sanctionat-o disciplinar miercuri pe procuroarea Adriana Voicu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, cea pe care v-am aratat-o protestand in fata propriului loc de munca, pentru ca sa-i fie adus inapoi un anume Cornel (click aici pentru a citi). Daca vreti sa aflati pentru ce a fost ea gasita vinovata si ce pedeapsa a primit, faceti click aici.


* Continuam cu alt anunt sumbru: tot miercuri, aceeasi Sectie pentru procurori in materie disciplinara din cadrul CSM si-a confirmat porecla de „Brigada Nufarul”, mangaind-o pe cap pe procuroarea Maria Antoaneta Piturca, de la Parchetul Curtii de Apel Craiova, celebra dupa ce a tarat-o pe micuta Sorina pe asfalt, ca sa o de familiei din SUA care o adoptase. Mai exact, "Brigada Nufarul" i-a suspendat insasi judecarea dosarului disciplinar, pana la solutionarea cauzei penale in care Piturca este anchetata la SIIJ. Si sa nu uitam ca in aceeasi zi, asa cum am anuntat deja, aceeasi Sectie pentru procurori in materie disciplinara a mai luat o decizie scandaloasa, ridicandu-i suspendarea procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul Judecatoriei Caracal, cel care i-a tinut pe politisti in fata casei lui Gheorghe Dinca, si care iata se va intoarce la munca. Ce sa zicem... Sa le fie de bine! Poate ca acum vor avea mai mult timp si mai multa dispozitie pentru a instrumenta dosare cat mai rasunatoare.


 

* Azi, toata ziua, a fost sarbatorit Marcel Ciolacu – presedinte interimar al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor. La multi ani, sa fie sanatos! La multi ani i-a spus lui Ciolacu, din ce am auzit noi, si Klaus Iohannis, presedintele reales. Si nu doar atat. I-a trimis si flori. Adicatelea, presedintele Romaniei i-a urat multa sanatate si toate cele "fie ca" presedintelui Camerei Deputatilor, trimitandu-i si flori. Da, da, ati auzit bine, Klaus Iohannis i-a trimis flori lui Ciolacu la Parlament. Si nu orice flori, ci orhidee. La ghiveci, din ce am aflat noi. Ce credeti ca a facut Ciolacu totusi cu floarea? Va spunem noi, a lasat-o la Parlament! Oare de ce nu o fi luat-o acasa? Ca doar nu avea o camera montata pe ghiveci.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 28 November 2019 19:50 +6

Ciolanis s-a uitat prea mult la filme de acum 40-50 de ani când, precum la cursurile absolvite de el cu brio la Securitate, microfoanele se montau în scrumiere sau în vazele cu flori. Năravurile nu se uită. Mai ales acum când SRI l-a binecuvântat cu un alt mandat nemeritat.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii