Vorbe de fumoar – 29.01.2021 – In loc sa le faca dosare magistratilor abuzivi, „Sifon” boceste la CSM

Scris de: L.J.

29.01.2021 17:13
Vizualizari: 3557

* Daca presedintele Klaus Iohannis este cel dintai scamator imobiliar al Romaniei, iata ca nici premierul Florin Citu nu se lasa mai prejos: a devenit primul scamator fiscal-bugetar al natiei. Lasand gluma la o parte: cifrele arata devastator pentru Citu. Cine il acuza ca a masluit deficitul bugetar aflati dand click aici.


* Faceti loc, ca trece vedeta! Marti, 2 februarie 2021, procurorul Nicolae Marin (poreclit „Sifon”, cica din cauza ca prefera sa bea vinul indoit cu sifon) va da buzna peste Sectia pentru procurori din CSM cu o cerere de aparare a reputatiei profesionale. Avem o banuiala ca noi, cei de la Luju, l-am calcat pe bataturi pe adjunctul SIIJ cu ceva ce am scris recent. Oricum: decat sa se dea de ceasul mortii ca-l faulteaza lumea la reputatie, Marin mai bine ar pune mana si ar face niste dosare fata de judecatorii si procurorii abuzivi. In felul acesta, nici n-ar mai urla dusmanii SIIJ ca sectia speciala este ineficienta. Deci ii uram lui Nicolae Marin sa lase smiorcaielile si sa puna osul la munca.


* In aceeasi sedinta de marti, Sectia pentru procurori a CSM este asteptata sa discute cererea de pensionare a procuroarei DNA Carmen Simona Ricu. Daca va suna cunoscut numele, dar nu va amintiti de unde, va ajutam noi cu memoria: la 18 martie 2019, ICCJ a sanctionat-o definitiv pe procuroare cu avertisment pentru abaterea disciplinara de la art. 99 lit. m) teza a II-a din Legea 303/2004: „nerespectarea in mod nejustificat a altor obligatii cu caracter administrativ prevazute de lege sau regulamente”. Motivul: Ricu participase ca procuroare la sedintele de judecata ale dosarului civil in care procuroarea Mihaiela Iorga-Moraru a chemat-o in judecata pe fosta sefa DNA Laura Kovesi, pentru a-i cere sa suspende ordinul de revocare din Directia Nationala Anticoruptie (click aici pentru a citi). Speram ca macar acum, la pensie, cand nu va mai avea restrictiile specifice magistraturii, pe Carmen Ricu s-o podideasca dezvaluirile despre DNA-ul din domnia Lulutei. Nu de alta, dar Ricu tocmai din cauza lui Kovesi si-a furat-o in dosarul disciplinar amintit.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii