Vorbe de fumoar – 29.03.2021 – Sotul Marianei Rarinca, judecat fara presa in sala

Scris de: L.J.

29.03.2021 18:31
Vizualizari: 3405

* Incepem editia cu o veste trista, despre unul dintre cei mai cunoscuti avocati ai Romaniei. Prin ce suferinta a trecut el si ce le recomanda semenilor care se vor confrunta cu acelasi necaz aflati dand click aici.


* Parlamentul are pe masa un proiect de lege care va afecta serios salariile romanilor. Nu va spunem daca in bine sau in rau, ci va lasam a va face singuri o parere cu un click aici.


* Criza economica a adus Romania pe unul dintre locurile fruntase in Europa. Insa fruntase intr-un top al necazului. Dati un click aici ca sa cititi statistici detaliate, insotite de grafice, despre un domeniu esential al economiei autohtone, puternic lovit de recesiune.


* Oricat ar vrea talibanii plandemiei sa ne asupreasca, romanii demonstreaza ca inca sunt vii. Mii de protestatari s-au adunat luni seara, 29 martie 2021, in Bucuresti si in marile orase de provincie ca sa isi strige revolta in fata tiraniei regimului Iohannis-Arafat. Bravo lor! La cat mai multi!


* Ne pare rau sa aflam ca la Judecatoria Sectorului 3 este aglomeratie. O aglomeratie atat de mare, incat instanta nu poate permite presei sa asiste la o sedinta publica de judecata. In conformitate cu noile reguli ale pandemiei, stabilite de CSM, Lumea Justitiei a trimis luni, 22 martie 2021, o solicitare catre JS3 pentru permiterea accesului la sedinta de marti, 30 martie 2021 in dosarul nr. 10575/301/2020 (unde este judecat sotul Marianei Rarinca, pentru o presupusa fapta de marturie mincinoasa). Insa vineri, 26 martie 2021, Judecatoria Sectorului 3 ne-a raspuns ca nu ne poate permite accesul in dosarul ce trebuie solutionat de catre judecatorul Mihai Georgel Geanta, pe motiv ca acesta are deja programate alte 6 cauze in aceeasi zi, cu prezenta partilor (vezi facsimil).

Mai sa fie... Era vorba despre prezenta unui singur reporter, nu a intregii redactii. In fine – nu comentam. Ne multumim sa va anuntam ca vom relata indeaproape despre acest dosar. Stati pe faza!

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 29 March 2021 22:45 +5

Întreb pentru un prieten: cum e politic corect "o gașcă de infractori a acaparat Cotroceniul" sau "o gașcă de infractori a acaparat justițea"?

# nuibai date 29 March 2021 23:55 +5

Da de ce ați cerut aprobare? Toți interlopii știu să facă înregistrări de la butonieră, iar noi stăm la mila unor speriați de bombe.

# maxtor date 30 March 2021 11:20 0

1."sedinta publica solemna" 2.csm,iccj,samd nu au nici un singur drept sa limiteze prin r.o.i accesul in instanta, in arhiva,in orificii;judecatorul investit poarta raspunnderea inclusiv pentru comportamentul "femeii de servici"-da,rezulta asta dintr-un text de lege! 3. in legatura cu "masurile sanitare" le recomandam sa citeasca Biblia,Marcu 7,paragraful de inceput 4.sa nu mai cheme oameni in fatza instantei daca au macar impresia ca acolo e un "spatiu contaminat"-altfel cad in patima relelor tratamente,a tratamentelor inumane si degradante,eventual a tentativei la vatamarea integritatii corporale sau chiar a omorului. 5.conflictul de interese in care se afla in aceasta "stare de alreta" este evident: nema sedinta publica solemna nema indemnizatie.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii