Vorbe de fumoar – 29.04.2021 – Urmasul lui Netejoru a trecut testul

Scris de: L.J.

29.04.2021 16:56
Vizualizari: 17105

* Am trait s-o vedem si pe asta: miliardarii fug de milionari pe o insula de nici 20 de kilometri patrati. Ce pot face ei acolo aflati dand click aici.


* Tineti minte compania Egis Romania, condusa pana nu demult de catre actuala primareasa a Sectorului 1, Clotilde Armand, firma care a incasat sume uriase de la statul roman pentru supravegherea felului in care Bechtel construia Autostrada Transilvania? Ei bine, Egis revine acum in prim-plan, vrand sa puna mana pe un contract de aproape 100 de milioane de lei fara TVA. Despre ce este vorba cititi cu un click aici.


* Se vorbeste prin anumite cercuri ca s-ar fi decis deja urmasul lui Lucian Netejoru in fruntea Inspectiei Judiciare. Cica Netejoru, care peste cateva luni pleaca la pensie, va fi inlocuit de judecatorul Petre Rosu, fostul sot al procuroarei ex-DNA Claudia Rosu. Petre Rosu – care deja activeaza ca inspector judiciar – ar fi pe placul celor care conduc CSM, acestia fiind multumiti de felul in care Rosu a rezolvat anumite dosare disciplinare in care a pronuntat solutii pe sufletul celor care taie si spanzura in sistem. Unul dintre aceste dosare este cel al judecatoarelor Neluta Tudorache si Ileana Alexandru de la Tribunalul Calarasi, suspendate din functie abuziv, asa cum ICCJ a decis, pe care Rosu urmeaza sa le execute peste cateva zile cu trimitere in judecata disciplinara, chiar daca acuzatiile sunt de un penibil absolut.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# Lita date 1 May 2021 10:11 +2

..."Egis revine acum in prim-plan, vrand sa puna mana pe un contract de aproape 100 de milioane de lei fara TVA”... Suma mentionata acopera numai 2 studii de fezabilitate si 2 proiecte tehnice, deci niste documente. La suma respectiva se vor adauga si preturile materialelor si lucrarilor fizice propriu-zise. Sume exorbitante.

# Supusii ii cunosti dupa semnatura. date 1 May 2021 11:55 +1

Unii cu degetul. Unii cu carbune. Unii cu pasta. Unii cu stiloul. Altii cu carioca. Asta este. In alta ordine de idei: de ce s-au facut doi cetateni, cu talent de sugative oneroase, luntre si punte sa ajunga sa semneze la prima mana retrageri din bugete devalizante? Miroase a ardere informativa. Un fel de Primar Winds (ultimul cuvant se traduce si adapteaza perfect in sens cu "besina/besini").

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii