Vorbe de fumoar – 29.08.2021 – DNA a ajuns in colaps

Scris de: L.J.

29.08.2021 17:58
Vizualizari: 5512

* Ordinea mondiala este amenintata. Ne referim la ordinea mondiala financiara. Iar actualii miliardari ai lumii vor fi inlocuiti de alti miliardari. Ce se intampla mai exact puteti afla de aici.

 

* Oare isi mai justifica existenta Directia Natioanala Anticoruptie. Stiam ca DNA se va prabusi odata cu scoaterea SRI din dosare - caci in realitate SRI facea dosarele, e drept extrem de proaste, iar procurorii DNA doar isi puneau semnatura pe rechizitorii – dar nu credeam ca dezastrul va fi chiar atat de mare. Si nu ne referim la rata uriasa de achitari si la rateurile in serie ale parchetului anticoruptie. Ne referim la faptul ca la DNA nu se mai lucreaza. Cel putin asta reiese din comunicarea publica facuta de parchet pe site-ul propriu. Vedem asadar ca ultima actiune a DNA care a fost anuntata public s-a produs in 29 iulie 2021, cand s-a dispus retinerea unui inspector antifrauda pentru luare de mita, fals si abuz in serviciu. Deci in urma cu fix o luna. De atunci, liniste (vezi facsimil). Singurele vesti despre DNA au fost cele de pe Lumea Justitiei privind achitarile in rafala incasate in ultima perioada.  

 


 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# escu date 30 August 2021 11:43 +114

Păi, ce să mai lucreze, tataie. PSD nu mai este la guvernare iar pe actualii guvernanții fac tot posibilul să-i țină departe de vreo cercetare penală (a se vedea cazul Clocotildei), DNA fiind parte la fărădelegile ultimilor ani făcute de „Guwernul meu”. Să enumerăm doar câteva ilegalități: frauda de electorală de la sectorul 1, achiziția de măști, izolete și alte materiale, achiziția de vaccinuri, abuzul de ordonanțe, culmea, nepublicate în MO, traficul de influență privind numirea în posturi în diferite instituții, achiziții de diverse materiale cu iz penal etc. Dacă ar fi fost PSD la guvernare, toți miniștri, și nu numai, ar fi făcut coadă la DNA, cu emisiunile TV de rigoare și propagandiștii de casă la ușa peeeseeedeeeilor penali.

# Gilu date 30 August 2021 19:57 +30

Sa meargă la AJOFM , sa vada ce li se potriveste !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii