Vorbe de fumoar – 3.05.2020 - Hellvig il poate ingropa pe Iohannis

Scris de: L.J.

03.05.2020 13:20
Vizualizari: 4921

* O veste dureroasa vine din partea Consiliului Superior al Magistraturii: un judecator s-ar putea sa aiba probleme psihice. Am mai spus-o si o repetam, ca nu ne doare gura: parlamentarilor, faceti ceva cu legislatia privind protectia sanatatii mintale a magistratilor! Pana una-alta, dati click aici ca sa cititi mai multe detalii.

 

 

* Seful SRI Eduard Hellvig il poate ingropa pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis. Hellvig a fost convocat saptamana viitoare la Comisia parlamentara de control a activitatii SRI, pentru a da explicatii despre delirul lui Klaus Iohannis privind asa-zisa intelegere dintre PSD si UDMR pentru cedarea Ardealului ungurilor. Concret, Hellvig va trebui sa spuna daca SRI a avut cunostinta de asa ceva, daca acuzatiile presedintelui sunt sau nu reale. Exista doua posibilitati. Prima este ca Hellvig sa intre in jocul lui Iohannis si sa sustina la randul sau bazaconiile prezidentiale, ceea ce va insemna insa ingroparea SRI. Caci, daca SRI a asistat impasibil la “cedarea Ardealului” si nu a sesizat DIICOT, atunci a fost complice la un act de tradare nationala. A doua varianta este ca Hellvig sa spuna ca SRI nu a avut nicio informatie despre o asemenea intelegere, ceea ce ar insemna o lovitura in plexul lui Iohannis, despre care se va dovedi ca a aruncat pe piata niste informatii care nu au niciun substrat real, informatii care nu au fost livrate sau confirmate de principalul serviciu de informatii al Romaniei. Frumos sau nu?


* Mutandu-ne atentia dinspre instante catre parchete, va dam o veste despre fostul procuror-sef al DIICOT Felix Banila. Pe 5 mai 2020, el va rupe usa Sectiei pentru procurori a CSM, cerand sa-i fie recunoscut gradul profesional corespunzator PICCJ (vezi facsimil). Da, ati ghicit: Banila muta exact, dar exact pe modelul Laura Kovesi. Partea buna este ca „Brigada Nufarul” are decenta sa isi fi format deja o practica de a respinge pe banda rulanta asemenea cereri cu obrazul gros. Speram ca procurorii condusi de Tatiana Toader sa isi pastreze bunele obiceiuri.

 * Regimul Iohannis poate pune lacat pe Justitiarul.ro, dar nu-i poate lua proprietarului acestui site, Marius Albin Marinescu, dreptul de a-i ironiza pe cei care ne conduc. Ia priviti ce a postat jurnalistul pe Facebook apropo de minunatia de spital de carton cu care s-a falit Klaus acum cateva zile. Dumneavoastra ce ziceti: le va alina fotografia cu Iohannis si Orban suferintele bolnavilor de COVID-19?

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# escu date 4 May 2020 11:38 +3

Helvig o va scălda și nu va spune mare lucru la Comisie. Sigur SRI nu a dat astfel de informații, singura posibilitate fiind aceea că Ciolannis a fost informat, în bășcălie, pe alte canale, el înghițind pe nemestecate, ca pelicanul. Închiderea sit-ului Justitiarul.ro este semnul începerii unei dictaturi, puțin mai avem până la suspendarea Constituției, dizolvarea Parlamentului și instituirea dictaturii johanniste, după modelul Carol al 2-lea.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii