Vorbe de fumoar – 3.06.2021 – Noi indicii ca Dragnea nu a avut parte de o judecata echitabila

Scris de: L.J.

03.06.2021 19:24
Vizualizari: 4955

* Premierul Florin Citu a facut cateva precizari care ar putea sa ii intereseze direct pe fostii magistrati, iesiti la pensie, dar care continua sa lucreze la stat. De asemenea, interesati ar trebui sa fie, spre exemplu, si judecatorii CCR. Ce anume pregateste Guvernul Citu puteti citi aici.


* Se schimba reteaua de metrou din Bucuresti. Si nu doar in Bucuresti, dar cica vom avea metrou si intr-un alt oras al Romaniei. Totul cica ar fi fost stabilit in vestitul Plan National de Redresare si Rezilienta (PNRR). Click aici pentru a afla mai multe detalii.


* Am intrat in posesia unei noi probe care intareste banuielile ca fostul presedinte PSD Liviu Dragnea nu a avut parte de un proces echitabil la Tribunalul Bucuresti, unde i s-a respins cererea de liberare conditionata, chiar daca indeplinea toate conditiile sa iasa din penitenciar. O vom prezenta intr-una dintre editiile viitoare, iar din punctul nostru de vedere ea reprezinta inca un argument pentru admiterea cererii de stramutare a dosarului de liberare conditionata, cerere care se va judeca la Curtea de Apel Bucuresti si care daca va fi admisa va duce la desfiintarea hotararii judecatorilor Claudiu Corobana si Ciprian Purice de la Tribunalul Bucuresti privind respingerea cererii de liberare. Asadar, tineti aproape!


* Sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Corina Corbu, a luat o decizie inteleapta. Una care va ajuta instanta suprema, credem noi. Auzim ca presedinta ICCJ a numit de curand un nou purtator de cuvant al ICCJ. Este vorba despre judecatorul Csaba Nasz, proaspat promovat de la Curtea de Apel Timisoara la Inalta Curte. Colegii lui Csaba Nasz au numai cuvinte de lauda la adresa acestuia, caracterizandu-l drept un om de toata isprava si un profesionist adevarat, iar noi nu avem motive sa nu ii credem.


* Stim ca nu e vreo surpriza, dar trebuie sa va spunem: Inspectia Judiciara continua sa taca malc in cazul “Slugarete-Mateescu”. Nu a facut nimic timp de mai bine de doua saptamani in aceasta problema, adica nu i-a deschis dosar disciplinar sefului CSM Bogdan Mateescu pentru discutiile de pe forumurile magistratilor care ii sunt atribuite, si semnele sunt ca nu o va face. Pai cum sa o faca? Daca se supara Mateescu?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 4 June 2021 20:16 -51

Cine e domnu liviu? Aaaa...nea ala ce a avut votul natiunii si s-a pisat pe el? Ala care tăia porci și pupa mânuțe gipsate? Ala care stia cum e cu politichia mare? Ala de i se spunea ca va fi primus inter pares? Atunci...a se scuti cu mieunatul.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii