Vorbe de fumoar – 3.09.2019 – Adio, Tudoran!

Scris de: L.J.

03.09.2019 18:50
Vizualizari: 4794

 

* Unul dintre marii calai ai DNA tocmai a primit aprobarea Sectiei pentru procurori din CSM sa stea cateva luni in plus in confortabilul fotoliu de sef. Cine este procurorul cu pricina si cat timp va mai huzuri in functia de conducere puteti afla facand click aici.


* Sectia pentru judecatori a CSM a hotarat marti, 3 septembrie 2019, admiterea cererii de eliberare din functie, prin demisie, a judecatorului Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel Bucuresti (foto).


In acelasi timp, judecatorii CSM si-au revocat Hotararea nr. 1183 din 2 iulie 2019, prin care il scosesera la pensie pe acelasi Tudoran (vezi facsimil). Motivul pentru revocarea hotararii din iulie vi l-am prezentat aici: Sectia pentru judecatori ii aprobase magistratului pensionarea incepand cu data de 15 octombrie 2019 (exact cand Tudoran urma sa implineasca 38 de ani de magistratura), dar intre timp presedintele Klaus Iohannis nu a semnat decretul in acest sens. Oricum, ramane o intrebare: cui credeti ca ii va fi dor de Bogdan Tudoran? Probabil procurorilor „de elita” din DNA.Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# xxx date 4 September 2019 08:42 +3

Dacă nu a vrut să iasă la pensie - cu pensie specială, cu 12 ani mai devreme (când împlinise 25 de ani de magistratură), acum, în urma demisiei, iese cu pensie conform dreptului comun (adică doar cu vreo 15% din pensia specială pe care ar fi putut-o obţine). A preferat să rămână în magistratură cu mult peste termen, doar din plăcerea de a da condamnări! Dacă a ajunsă să opteze pentru demisie, se pare că ameninţarea dosarului penal în care este vizat, este serioasă.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii