Vorbe de fumoar – 3.09.2020 – Scutea, spalatoreasa lui Bode

Scris de: L.J.

03.09.2020 17:45
Vizualizari: 3361

* Asa cum ne asteptam inca de zilele trecute, fostul sef al DIICOT Felix Banila a luat un mare flit din partea Sectiei pentru procurori din CSM cand s-a dus sa se ploconeasca pentru ceva la care nu avea nici cel mai mic drept legal. Nu credem noi ca Banila nu a citit noua forma a legii (in vigoare inca din 2018), ci doar ca l-a dat tupeul afara din casa. In schimb, procurorii CSM au inteles sa respecte legea in vigoare, asa ca l-au trimis pe Felix Banila sa plimbe ursul. Dar mai multe detalii aflati cu un click aici.


* Lumea Banilor a inceput sa abordeze in profunzime un subiect care ii entuziasmeaza pe unii, ii infricoseaza pe altii, dar – in tot cazul – are un urias potential si va face sa se vorbeasca despre el cel putin un deceniu de acum incolo. Care este noua miscare puteti citi dand click aici.


* Stim ca va stricam cheful, dar suntem nevoiti sa vi-l readucem in atentie pe procurorul militar Bogdan Pirlog, prim-adjunctul Parchetului Tribunalului Militar Bucuresti. Inca de la inceput, precizam ca n-avem vreo simpatie nici pentru el, nici pentru Procurorul General Gabriela Scutea. De aceea, cand il ataca unul pe celalalt, noi nu putem decat sa admiram spectacolul. De data aceasta, Pirlog a sarit la beregata propriei sefe din cauza ca aceasta a luat de la Parchetul Militar dosarul impotriva ofiterului SPP care a intrat pe contrasens si a lovit cu masina alt autoturism, in timp ce gonea cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Bogdan Pirlog nu a comentat in niciun fel mutarea Gabrielei Scutea, dar jurnalista Sorina Matei a scris aici, pe Presacurata.ro, ca Scutea nu urmareste altceva decat sa omoare cauza si sa-l scoata nevinovat pe SPP-ist. De altfel, Serviciul de Protectie si Paza nici macar nu a binevoit sa faca public numele ofiterului.

Acuma, ce sa zicem... Ne gandim ca Scutea are macar atata demnitate incat sa se straduiasca a intra in istorie ca un destoinic Procuror General, iar nu ca o biata slujnicuta a unui ministru. Dar in fine: poate ca gresim noi, iar Sectia Parchetelor Militare din PICCJ are pe teava o ancheta de toata frumusetea. Mira-ne-am...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 3 September 2020 21:43 +9

Acoperiții, slugile preaaplecate și pupincuriștii feselor lui ciolaniSSte nici măcar nu se mnai feresc sau să o dea cotită. Ei dau de-a dreptul și fac fărădelegile pe față. După exemplul Huidu (care a omorât 3 oameni și a scăpat bine mersi - probabil cotizând cu sârg la SRI!) și alți acoperiți sau descoperiți nu se dau în lături de a călca pe aceiași cărare bătătorită de.. ”ilegaliști” cu diplomă SRI. Așa că nu ne mai miră că pe acest dosar se va așterne praful sau va fi găsit vinovat șofeul care, conducând corect pe banda lui, nu s-a ferit de torpila SPP.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii