Vorbe de fumoar – 30.07.2020 – Expertul imobiliar Iohannis ne sfatuieste cum sa ne construim casele

Scris de: L.J.

30.07.2020 18:35
Vizualizari: 3826

* O procuroare laudata de Laura Kovesi a primit reject din partea CSM. Este vorba despre o procuroare cu o vechime de peste 20 de ani in sistem, al carei nume apare pe Internet in legatura si cu perchezitiile efectuate la Gregorian Bivolaru si alti membri MISA la inceputul anilor 2000, precum si cu arestarea cantaretului Valeriu Sterian in 1999, in urma binecunoscutului accident rutier. Click aici ca sa aflati cine este procuroarea refuzata acum de CSM.


* Continuam sa fim prostii Europei. Multinationalele isi fac de cap in Romania, produc bani frumosi, dar profitul nu ramane la noi in tara. O mai veche problema, pe care Guvernul PSD a incercat sa o rezolve si chiar a luat masuri in acest sens, masuri care insa au fost anulate odata cu acapararea totala a puterii de catre regimul Iohannis. Mai multe detalii puteti citi aici.


* Joi, 30 iulie 2020, a fost o zi plina, asa ca numai de presedintele Klaus Iohannis n-am avut chef. Cu toate astea, parca presimtind ca are ocazia sa ne inoportuneze, Werner a iesit la televizor si ce credeti ca a facut? Ati ghicit: a behait despre „Peee-Seee-Deee”, care cica saboteaza eforturile guvernului Sica Mandolina de combatere a pandemiei. Bun, il stiti deja pe Iohannis – n-avem cum sa-l nastem din nou. Insa, cu toata greata simtita la vederea lui Scrasnila Voda, ceva ne-a amuzat neasteptat de tare. Mai precis, urmatorul pasaj din cuvantarea prezidentiala (pe care o gasiti integral aici, in caz ca vreti sa radeti sau sa faceti AVC):

Un zidar nu poate sa construiasca o casa fara mortar, cum un tamplar nu poate sa lucreze fara cuie, asa un Guvern nu poate sa lucreze fara legi! Guvernului i s-au luat din mana legile timp de aproape trei saptamani si, practic, nu a putut sa gestioneze asa cum a trebuit criza. PSD, cu un cinism inimaginabil, a tras de timp si a creat aceasta situatie in Parlament”.

Nu e delicios? Cel dintai expert imobiliar al Romaniei, cel care a facut 7 (sapte) case din meditatii si, probabil, chiar si din trimis copii in Canada numai cu bilet dus (presupunand ca si-a valorificat cadourile primite de la sotii Lalande in schimbul contributiei la binecunoscutele adoptii internationale), vine acum si ne da lectii despre felul in care se construiesc casele. Pacat, mare pacat ca nu a folosit aceasta figura de stil si in fata instantelor care l-au deposedat definitiv de cele doua case obtinute cu acte false. Dar hei: nu e timpul pierdut.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Comentarii

# DODI date 30 July 2020 22:22 +17

Mulțumim LUJU că ne dai frânturi din ultimele scremete ale cretinului național care, l-a mintea-i puțină, se face agent (nu imobiliar!) ci de propagandă pentru PSD. Atâta știe, atâta zice tembelul. Atunci când nu are bilețelul trimis de la SRI (și tradus de HELLvig în germană!) cretinul național ciolaniSS screme trei vorbe. La limbajul redus pe care îl stăpânește, la mintea puțină pe care o posedă nu poți avea pretenții să citească nici cele câteva pagini ale Constituției. Poate dacă s-ar trece la alegerea tembelului pe viață, poate apucă 90 de ani și reușeșete să citească măcar titlul Constituției. Asta dacă primește verde de la fuhrer Merkel cea care îi trimite în fiecare dimineață temele de casă slugoiului ciolaniSS.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii