Vorbe de fumoar – 30.08.2019 – Judecatoarea agramata vrea sa coordoneze doctorate

Scris de: L.J.

30.08.2019 16:05
Vizualizari: 6058

 

* A intrat in linie dreapta procedura pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie 2019, iar vineri, 30 august 2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie si-a adus si ea contributia la acest mecanism, tragand la sorti judecatorii care vor compune Biroul Electoral Central dedicat prezidentialelor. Cine sunt cei cinci membri puteti afla facand click aici.


* Multa lume a ras de Gabriel Oprea, ca era coordonator de doctorate la Academia de Politie si la Academia SRI, in ciuda faptului ca nu pare sa-l dea cultura generala afara din casa. Insa ce ne facem cand coordonatoare de doctorate este o ditamai judecatoare CEDO, care a trecut si pe la Curtea Constitutionala a Romaniei, dar care habar n-are de ortografie?! Ne referim la Iulia Antoanella Motoc, care zilele trecute a dat urmatoarea chifla pe Facebook (vezi facsimil):

Universitatea din Bucuresti imi lipseste. Ma gandesc sa ma intorc si sa conduc cateva doctorate, mai intai informal. Puteti sa-mi scrie-ti si in privat”.


Ce sa mai zici la o asemenea „duda”?...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# cand marele joian e supremul date 30 August 2019 19:19 +2

ce mai conteaza zoita cu cratimita ?

# johanniskraut date 30 August 2019 19:34 +3

Probabil toantanella vroia "sasi" scrie si-n privat(a)...

# DODI date 30 August 2019 20:15 +7

Lui MO-ȚOC nu îi putem scrie în ”PRIVAT” dar îi putem scrie pe pereții din PRIVATĂ niște trimiteri nu la origine (unde ar merita) ci la primele clase primare. Ce așteptări să ai de la pupincuriștii bășiști care au fost ”emanații școlii românești care pregătește tâmpiți” vorba mult iubitului ei conducător?

# mariana date 30 August 2019 23:48 +5

Sa vrei sa coordonezi doctorate si tu sa n ai cunostinte gramaticale de cls a Va.Asta inseamna sa fii rezistent. Rezistent si insistent.....

# romanul date 31 August 2019 09:55 +13

Nu cumva este personajul infect care a turnat la DNA minciunile despre sotii Birsan?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

ATENTIE

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate.

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii